|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
“fahri, başkanı, demirören, demirören’e, doktora”, erdoğan, haliç, holding, kurulu, tarafından, unvanı, verildi, üniversitesi, yönetim |
![]() |
Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi Tarafından “fahri Doktora” Unvanı Verildi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi Tarafından “fahri Doktora” Unvanı Verildi.‘Para para para’ dönemi bitti Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi tarafından “fahri doktora” unvanı verildi ![]() Haliç Üniversite’nin 2011-2012 öğretim yılının ilk dersini de veren Demirören, gençlere 17 maddeden oluşan tavsiyelerde bulundu ![]() ![]() ![]() Bunları yapmazsanız Türkiye’yi bir yere götüremeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haliç Üniversitesi’nin yeni öğretim yılının dün düzenlenen açılış törenine Demirören ailesinden Erdoğan Demirören’in eşi Tülin Demirören, ablası Şükran Demirören, Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirerön, Meltem-Kıvanç Oktay, Reyhan-Tayfun Demirören’in yanı sıra ailenin 3 ![]() ![]() ‘Bizim için onurdur’ Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Üniversite senatosunun kararında, “Erdoğan Demirören başarılı çalışma hayatıyla birlikte ülkemizin sanayi ve eğitim sektöründeki üstün başarılarından dolayı kendisine uluslararası ticaret ve işletmecilik alanlarında fahri doktora unvanı verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir” denildi ![]() Gedikoğlu, 1980’de başından geçen bir anıyı da paylaşarak, “Demirören ailesi yardımlaşmaya çok açıktır ![]() ![]() ![]() Fahri doktora unvanı verilmesi ve cübbenin giydirilmesinden sonra DK Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, “Hayatımın en güzel günlerinden biri ![]() ![]() “Sayın Gedikoğlu yıllar önce bana geldi ve ‘Çok engelli insan var’ dedi ![]() ![]() ![]() İlk ders: Eski Türkiye - Yeni Türkiye Fahri doktora törenin ardından üniversitenin ilk dersi Erdoğan Demirören tarafından verildi ![]() “Bankalara kredi için başvurduğunuzda size en fazla 6 aylık kredi açardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Demirören’in 17 tavsiyesi - İşadamı olmanın okulu yoktur ![]() - Cesaret önemlidir ![]() ![]() - Şansa, kısmete, alın yazısına inanmak gerekir ![]() - Kendinize güvenin ![]() - Dinlemesini bilin ![]() ![]() ![]() - Aldığınız bilgilerin sentezini yapıp, kendi hedefinizi kendiniz bulmalısınız ![]() - Muvaffakiyet üretken olmakla başlar ![]() ![]() - İş hayatına atılmadan önce part-time iş imkânlarını araştırıp çalışın ![]() - İşini seven, onunla yatıp onunla kalkan başarıya herkesten çok yaklaşır ![]() - Genç yaşlarda iş hayatınızı aile hayatınızın önünde düşünmelisiniz ![]() - Başarılı olmak için fedakârlık yapmak gerekir ![]() - Başarının sırrı tercihleri doğru ve iyi yapmaktır ![]() - Bir şirkette işiyle yatıp kalkan yeterli sayıda yönetici yoksa o şirket başarılı olamaz ![]() - Yeni dünyada başarının sırrı “üretim, üretim,üretim” ve “takip, takip, takip”tir ![]() - Başarınız istikrarlı olmalıdır ![]() - Tasarruf etmesini bilmelisiniz ![]() ![]() - Her gün yatağa yattığınızda kendinize sorun: “Bugün ben ne yaptım?”, “Kendim için ne yaptım?”, “Şirketim için ne yaptım?”, “Ailem için ne yaptım?”, “Ülkem için ne yaptım?” Vereceğiniz cevaplardan tatmin olmanız çok önemli ![]() Milliyet
![]() |
|