Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
“fahri, başkanı, demirören, demirören’e, doktora”, erdoğan, haliç, holding, kurulu, tarafından, unvanı, verildi, üniversitesi, yönetim

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi Tarafından “fahri Doktora” Unvanı Verildi.

Eski 10-06-2011   #1
Şengül Şirin

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi Tarafından “fahri Doktora” Unvanı Verildi.

‘Para para para’ dönemi bitti

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören’e, Haliç Üniversitesi tarafından “fahri doktora” unvanı verildi

Haliç Üniversite’nin 2011-2012 öğretim yılının ilk dersini de veren Demirören, gençlere 17 maddeden oluşan tavsiyelerde bulundu Demirören, “Okuldan mezun olmakla müteşebbis olunmaz Kendinizi eğitin, yenileyin
Bunları yapmazsanız Türkiye’yi bir yere götüremeyiz Rekabetten korkmayın Ne kadar güçlü rakibiniz olursa, siz de güçlü olursunuz Napolyon’un ‘Para, para, para’ dediği dönem bitti Artık, ‘Üretim, üretim, üretim Takip, takip, takip’ dönemi başladı” dedi
Haliç Üniversitesi’nin yeni öğretim yılının dün düzenlenen açılış törenine Demirören ailesinden Erdoğan Demirören’in eşi Tülin Demirören, ablası Şükran Demirören, Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirerön, Meltem-Kıvanç Oktay, Reyhan-Tayfun Demirören’in yanı sıra ailenin 3 kuşak temsilcileri ile Demirören Holding CEO’su Yağmur Şatana’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı

‘Bizim için onurdur’
Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof Dr Gündüz Gedikoğlu, 1998’de Haliç Üniversitesi’ni kurduklarında 48 öğrenci ile eğitime başladıklarını şimdi ise öğrenci sayılarının 5741’e çıktığını söyledi Gedikoğlu, kendisini heyecanlandıran başka bir konu olduğunu söyleyerek, üniversite senatosunun Erdoğan Demirören’e “fahri doktora unvanı” verilmesi kararını aldığını söyledi

Üniversite senatosunun kararında, “Erdoğan Demirören başarılı çalışma hayatıyla birlikte ülkemizin sanayi ve eğitim sektöründeki üstün başarılarından dolayı kendisine uluslararası ticaret ve işletmecilik alanlarında fahri doktora unvanı verilmesine oybirliği ile karar verilmiştir” denildi
Gedikoğlu, 1980’de başından geçen bir anıyı da paylaşarak, “Demirören ailesi yardımlaşmaya çok açıktır 1980’de Çapa’daki çocuk polikliniklerinin yenilenmesindeki yardımını unutamam Buraya kendilerini çıkarmak bizim için onurdur” dedi
Fahri doktora unvanı verilmesi ve cübbenin giydirilmesinden sonra DK Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, “Hayatımın en güzel günlerinden biri Bu hediye için teşekkür ederim” dedi Demirören Gedikoğlu ile arasında geçen başka bir anıyı da şöyle paylaştı:
“Sayın Gedikoğlu yıllar önce bana geldi ve ‘Çok engelli insan var’ dedi Onun sözüyle 15 bin engelli arabası aldım Bunu söylediğin için teşekkür ederim

İlk ders: Eski Türkiye - Yeni Türkiye

Fahri doktora törenin ardından üniversitenin ilk dersi Erdoğan Demirören tarafından verildi Demirören, dersinin ana temasının eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farklar olduğunu söyleyerek, şöyle devam etti:
“Bankalara kredi için başvurduğunuzda size en fazla 6 aylık kredi açardı Fabrika kurmaya kalktığınızda, fabrika faaliyete geçmeden vade ödemeye başlardınız Personel sıkıntısı yaşardınız Ne muhasebeci bulabilirdiniz ne mühendis Devletin yetiştirdiği elemanları alırdık, bu sefer devlet zayıflardı Avrupa’ya gittiğinizde 65 saat telefon sırası beklerdiniz İşte Türk sanayisi bu günlerden buraya geldi

İşte Demirören’in 17 tavsiyesi

- İşadamı olmanın okulu yoktur
- Cesaret önemlidir Başarılı insanlar cesur insanlardır
- Şansa, kısmete, alın yazısına inanmak gerekir
- Kendinize güvenin
- Dinlemesini bilin Susmasını bilin Çok dinlemekten değil, çok konuşmaktan kaybedersiniz
- Aldığınız bilgilerin sentezini yapıp, kendi hedefinizi kendiniz bulmalısınız
- Muvaffakiyet üretken olmakla başlar Başarılı olan insanların beyni üretken olur
- İş hayatına atılmadan önce part-time iş imkânlarını araştırıp çalışın
- İşini seven, onunla yatıp onunla kalkan başarıya herkesten çok yaklaşır
- Genç yaşlarda iş hayatınızı aile hayatınızın önünde düşünmelisiniz
- Başarılı olmak için fedakârlık yapmak gerekir
- Başarının sırrı tercihleri doğru ve iyi yapmaktır
- Bir şirkette işiyle yatıp kalkan yeterli sayıda yönetici yoksa o şirket başarılı olamaz
- Yeni dünyada başarının sırrı “üretim, üretim,üretim” ve “takip, takip, takip”tir
- Başarınız istikrarlı olmalıdır
- Tasarruf etmesini bilmelisiniz Para ve varlık kolay kazanılmaz ama kolay kaybedilir
- Her gün yatağa yattığınızda kendinize sorun: “Bugün ben ne yaptım?”, “Kendim için ne yaptım?”, “Şirketim için ne yaptım?”, “Ailem için ne yaptım?”, “Ülkem için ne yaptım?” Vereceğiniz cevaplardan tatmin olmanız çok önemli
Milliyet

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com