![]() |
Burçlar ve Aşk Saatleri |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Burçlar ve Aşk SaatleriFavori saatleriniz Zodyak rehberi sayesinde burcunuzun seksle ilgili bütün tercihlerini öğrenip kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz ![]() ![]() Favori saatleriniz Koç: Sabaha karşı, yeni güne hazırlandığınızda ![]() ![]() ![]() Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında Yengeç: Yağmurlu bir Cumartesi ideal ![]() Aslan: Bir partiye gitmek için evden çıkmadan önce ![]() Başak: İşten sonra evde ![]() Terazi: Uzun leziz bir öğlen yemeğinden sonra ![]() Akrep: Her an hatta şimdi ![]() Yay: Gecenin geç saatleri ![]() Oğlak: Hemen uykudan önce yapılacak son şey olarak ![]() Kova: Sabah kalkar kalkmaz ![]() Balık: İşe gitmek için evden ayrılmadan hemen önce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Boğa: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri ilginç bi denemek gerek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() İkizler: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında Zevkli bişiye benziyoor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() yooo ben anladım favori zamanları söylüyor işte ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() yani aşk sattlerini söylüyor mesela benim öğle yemeği arasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
doctor88
|
![]() Kova: Sabah kalkar kalkmaz ![]() valla herkes benim gibi anlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah sabah hiç cekilmezz ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|