![]() |
Sarma Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sarma KadayıfSarma Kadayıf Malzemeler
Hazırlanışı - Kadayıfları didikleyip iyice havalandırın ![]() ![]() ![]() ![]() - Ceviz içlerini de 12 eşit parçaya ayırıp her kadayıfın ortasına ceviz içi koyun ![]() ![]() ![]() - Bu sırada şeker ve suyu bir tencerede kaynatın ![]() ![]() ![]() - Fırından kadayıfları alıp ılıklaşana dek bekletin ![]() ![]() - Şerbeti çekene dek bekletip üzerine dövülmüş ceviz dökerek servis yapın ![]() Not: Tüm şerbetli tatlılarda şerbet soğuk, hamur sıcak ya da ikiside ılıkken karıştırılır ![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sarma Kadayıf |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Sarma KadayıfSarma Kadayıf Malzemeler
Hazırlanışı
![]() ![]()
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|