Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
perde

Son Perde

Eski 02-22-2011   #1
GöKKuŞaĞı

Son Perde

Tül takmaktan nefret ederdi Öyle ki; evde tül perde yıkanacağında şehir dışına yatılı misafir giderdi O gün annesi; “e yavrum, ben çıkamam ki o tepelere!” dedi “Merdiven girmez şu köşeye Sen koltuğun sırtına bas, ben otururum devrilmez” diye de güvence verdi

Heyhat!
Anne, düdüklü tencere ötünce fırladı! Bizimki elinde tül, korniş, kol, bacak yere doğru havalandı Anneyse; “ay ay gitti kristallerim” feryadıyla kimi kurtaracağını çoktan açıklamıştı

Gözlerini açtığında hastanedeydi
Başında üç psikolog, beş nörolog ve dişinin arasındakini cıksslayan bir hademe dikiliyordu Teki sordu; Günlerdir baygındınız Sürekli “bu son perde” diye sayıkladınız Nasıl bu hale geldiniz?

- İşkenceyle! Tül perde asma işkencesiyle
Annenin yıkama fikrine kapıldığı, perdelere bakıp suratında ‘ acaba?’ mimiği oluştuğu anda başlar bu işkence Sen gençsin der, romatizma der, eklem yerlerim der kendini pencere pervazında bulursun

Merdiven her zaman bulunmuyor biliyor musun
Sandalye ucuydu, pervazdı, duvardı derken her nevi cambazlığı hopura köpüre yapıyorsun Her çıkışımda tansiyonum düşer gibi olur, başım döner, ayy çok ayrı bir kafası var

- Hımm
Devam edelim

- Al eline perdeyi, çık tepelere
O minik plastik zımbırtıları, perde düğmesi mi ne, kornişe tek tek geçir On düdükte bir dinlen Bu arada baş yukarıda, gözler ise hafif kısık Çünkü göze kireç, boya, örümcek, böcek düşebilir! Asa asa gün sonunda sağ ayak parmağınla sol kulak arkasını kaşıyabilecek elastikiyete erişilir

Kollar betonlaşır, derman kesilir, parmak uçları hissizleşir, tecrübe ile sabittir
Islanınca daha da ağırlaşan perde, (hele de şu yirmişer kiloluk saray perdelerindense) ‘sıra atlarsam hepsini sökmem gerekecek’ stresi, parmakların sudan buruşması Asma işlemi bittikten sonra da deliler gibi o en sona takılan vidalı düğmenin aranması Her seferinde kendiliğinden imha olmaları ve bulunamamaları Niye ya? Neden yaa?!!

- Sakin olun! Hemşire çabuk 10 cc Zokkinyum Hominyum!

- Hınn
hınnnn Doktorrr, perde asarken hiyerarşik sırayı bozma! Güneşlik, tül ve kalın perde Sakın ha sakın korniş atlama! Yoksa; tak, in bak, sök çıkar, as bir daha!

- Peki
Daha önce de travma geçirmiş miydiniz?

- Evet! Fırkh
Bir keresinde salonun sonsuuuz perdelerini astım, bitirdim, yere indim Ortada bir yerlerdeki halkayı yanlış raya taktığım tespit edildi “Bu da böyle oluversin” diye yalvaran gözlerle baktım, fırkh karşılığında “aaa! sök bidaaa tak çabuk!” cevabını almıştım

Bir titreme sarmıştı bacaklarımı, kollarda seğirme falan, gerisini hatırlamıyorum
Hayt! Kadın ve aileden sorumlu bakana sesleniyorum; yasalar değişsin! Tül perde takma vazifesi kanunen erkeklere verilsin Hatta ve hatta bu görev yasal olarak babadan oğula geçsin Lütfen

> Ninem diyor ki: Baktın kar havası eve gel kör olası

Halime Gürbüz

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com