Enginarlı Izgara Bonfile |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Enginarlı Izgara BonfileEnginarlı Izgara Bonfile 1 kişilik Malzeme: 200 gr dana bonfile 1 adet enginar 50 gr ıspanak Tuz, karabiber Taze baharat (maydanoz, kekik, fesleğen, biberiye) 1 diş sarımsak 1/4 soğan 1 çorba kaşığı zeytinyağı Biberiye dalı Tarifi Enginarı haşlayın Bonfileyi önceden zeytinyağında taze baharatlar ile marine edin Izgarada pişirin Ispanakları kızgın tavada fazla öldürmeden soteleyin Sos için sarımsağı ve soğanı ince doğrayın Malzemeleri tuz ve karabiberle bir kaba alıp kaynatın Enginarı tabağa alıp ortasına sote ıspanağı yerleştirin Bonfileyi ıspanağın üzerine sos ile birlikte alın Biberiye dalı ile süsleyerek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|