![]() |
Bir Darağacında Asılı Taş Kalbin! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Bir Darağacında Asılı Taş Kalbin!![]() Bir Darağacında Asılı Taş Kalbin ![]() ![]() Hayatmıydı hayatı unutturan ![]() ![]() Yokuşlarmıydı bu kadar insanı yoran ![]() ![]() Yoksa gidişlerin arkasındaki vefasızlıklarmı ![]() ![]() Yada taş kalpli olanlarmı ![]() ![]() Dikenlerini deriyorum gül kurusu hatıraların ![]() ![]() Vuruyorum vurgun yemiş hayata bir daha ![]() ![]() Pınarlar süzüyorum yüreğimden ![]() ![]() Sabahımı seçiyorum en siyah yerinden ![]() ![]() Silinmiş varlığın, şimdi bakışlarım kördür kör hatıralara ![]() ![]() Sana dair ne varsa yok olmuş ![]() ![]() Hani yokluğun olduğu bir boşluk çizerdimya avuçlarıma ![]() ![]() Sadece derdiğin güllerin kokusu sinmiş sineme ![]() ![]() Birde gözyaşlarım ![]() ![]() Birde taş kalbini astığım yanlarım ![]() ![]() Şimdi şairin bahcesinden şiirler sersen önüme ![]() ![]() Türkü diyarından türküler getirsen zümrüd kuşlarının kanatlarında ![]() ![]() Bir masal dünyası kursan kaf dağının arkasına benim adımda ![]() ![]() Okumaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık kalp yumuşamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sildiğim kadar pak ![]() ![]() Beyazlar kadar ak yokluğun ![]() ![]() Ve; ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|