![]() |
Ne Hata Ettim, ülfetine Yenildim! |
![]() |
![]() |
#1 |
MustafaCilasun
|
![]() Ne Hata Ettim, ülfetine Yenildim!Senin ![]() ![]() ![]() Haklılığın karşısında Halimde söyleyecek hiçbir söz bulamıyorum Biliyorum ![]() ![]() ![]() Sana karşı hissizliğimi Günlerdir neler çektirdiğimi hiddetli nefsimi Sende ki ![]() ![]() ![]() Naifliğin karşısında Yozluğu buluyorum, nedense kendi halimde Ne kadar ![]() ![]() ![]() Üzülsem de ne ifade edecek Bilemiyorum şimdi vicdanımla dağlanıyorum Sessizce ![]() ![]() ![]() Hıçkırıklara boğularak Sabahlara dek hayıflanıyor affına sığınıyorum Gel ne olur ![]() ![]() ![]() Ben ettim bir hadsizlik Sen münevverliğinle mukabele etme suhuletine Nefsi ![]() ![]() ![]() Cehaletime yenilerek gitme Hamiyetinle, haysiyeti şerefinle bir kez de dinle Nedamet etme ![]() ![]() ![]() Benim halime gönüllenme Çünkü hiddeti cehalet bende erdemi ülfet seninle Ruhum bizar ![]() ![]() ![]() Artık kalbimde kalmadı hal Sana muhtaçlığıma ne olur bir kez de nazarını sal Sensiz ![]() ![]() ![]() Yaşanan hayat çok dar Zihnim hayli tarumar, hislerimde solgunluğa duçar Duyduğum ![]() ![]() ![]() Şarkılar sanki bir intizar Ölmek nasibe bakar lakin halim şevksiz bir bahar Gel ne olur ![]() ![]() ![]() Renklerinle şevke yine sar Billahi söz veriyorum artık sana veremem bir zarar Vefa hakla var ![]() ![]() ![]() Nisa kimliğinde hiç solmaz bahar Aşk, fedakârlık içinde terennüm edilen nur’u hilal Mustafa CİLASUN
|