Erkekler Hamile Kalırsa... |
|
|
#1 |
|
jojo'slover
|
Erkekler Hamile Kalırsa...-mustafa abi neden yaptın be abi -karımı seviyorum -sen beni artık semiyosun mine -ya nerden çıkarıyorsun amma duygusallaştın selami -kolay gelsin efendin beş kiloluk yağ alabilir miyim -aa görmüyor musun hamileyim ben kaldıramam geç kendin al (kahvede okey oynarken) -aaaaaaaa -noldu mahmut abi -lan doğuruyorum galiba -yapma abi yaa tamda okey gelmişdi -baba oluyorum çaylar benden aaaaahhhhh -bugün baktırdım çocuk erkekmiş leyla -iyi ben işe gidiyorum -beni öpmeden mi -betül sana bir şey söyliycem ama utanıyorum -ben hamileyim galiba -alaaaaaah hey millet anne oluyorum -karıcım sana bir haberim var -nedir -müjde hamileyim -nerden çıktı bu çocuk şimdi bez parası carttı curttu senin sütünde çıkmaz slikon yapmak lazım bi dolu masraf -ayten |
|
|
|
#2 |
|
tatia27
|
harika olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __aslııı!?? __efendim kerem ![]() ![]() __canım 70 lik rakı çekio !! __yuh hamilesin be sen ![]() ![]() ![]() ne rakısı kafayımı yedin !!__canım ne kızıyosun ,mehmetinde aşerme dönemi böle olmuş ![]() ![]() ![]() zaten iki canlıyım sende üstüme gelme!!__zaten sen hamile kalmadan öncede böleydin her huyun degişti nedense bi bu sabitt ![]() ![]()
|