|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağımsız, dair, değişiklik, denetim, hakkında, piyasasında, seri, sermaye, standartları, tebliğ, tebliğde, yapılmasına |
![]() |
Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri: X, No: 26) |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri: X, No: 26)Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri: X, No: 26) 9 Mart 2011 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27869 TEBLİĞ SERMAYE PİYASASINDA BAĞIMSIZ DENETİM STANDARTLARI HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SERİ : X, NO: 26) MADDE 1 – 12/6/2006 tarihli ve 26196 sayılı mükerrer Resmî Gazete’de yayımlanan Seri: X No: 22 sayılı Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Standartları Hakkında Tebliğin Başlangıç Hükümlerinin 5 inci maddesinin ikinci fıkrasına aşağıdaki ifade eklenmiştir ![]() “İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Gelişen İşletmeler Yönetmeliği kapsamında payları Gelişen İşletmeler Piyasası Listesi’nde yer alan ortaklıkların altı aylık ara dönem finansal tabloları inceleme (sınırlı bağımsız denetim) kapsamında değildir ![]() MADDE 2 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer ![]() MADDE 3 – Bu Tebliğ hükümlerini Sermaye Piyasası Kurulu yürütür ![]()
![]() |
|