Mazeret Sınavına Girmek Için Izin Dilekçe örneği |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Mazeret Sınavına Girmek Için Izin Dilekçe örneği Tarih: … ![]() /… /200![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NAEkli belgede belirtilen mazeretim nedeniyle final sınavına giremediğim dersin/derslerin mazeret sınavına girebilmem için gereken iznin verilmesini saygılarımla arz ederim ![]() İmza : Adı, Soyadı : Fakülte No : Bölümü : Telefon No : Mazeret Nedeni : Mazeret Nedeniyle Final Sınavına Girilemeyen Ders/Dersler: Dersin Adı Öğretim Üyesi Sınav Tarihi Saati ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() Mazereti Süresince “Mazeret Sınavı Talep Ettiği Ders/Derslere” Girip Girmediği: EVET GİRDİM HAYIR GİRMEDİM Mazereti Süresince Girdiği Diğer Sınavları : Dersin Adı Öğretim Üyesi Sınav Tarihi Saati ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() ……………… ………………![]() ……………… ……………![]() Ek: Sağlık Raporu
|
|