![]() |
Büyü Dükkânı |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Büyü DükkânıUzak diyarlardan birinde, yemyeşil tepelerin arasında, kışın bembeyaz bir kar örtüsü, baharda rengârenk kır çiçekleriyle kaplanan bir vadi vardı ![]() ![]() Büyü Dükkânı'nda, maddi bedelin hiçbir hükmü yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() - İstediğim şeyi bir tek sizin verebileceğinizi söylediler ![]() ![]() - Ne istiyorsunuz öğrenebilir miyim? - 55 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Elbette mümkün ![]() Adamın gözleri önünden yaşadığı kargaşa ve telâş içindeki yıllar geçti ![]() ![]() - Geçmiş hayatımda birçok hata yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yani siz pişmanlık duyduğunuz hayatınızı yeniden mi yaşamak istiyorsunuz? Ve bunun için her şeyden vazgeçmeye hazır mısınız? Sizden hafızanızı istesem ![]() ![]() ![]() - Anlamadım ![]() ![]() ![]() - Hafızanızı dedim ![]() ![]() ![]() ![]() - İlginç bir bedel ![]() ![]() ![]() ![]() - Emin misiniz? - Neden olmayayım ![]() ![]() ![]() ![]() - Ama belleğinizi, içindeki her şeyle birlikte bu dükkânda bırakıp gideceksiniz ![]() ![]() ![]() - Daha iyi ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Satıcı, kendisini daha açık seçik konuşma zorunda hisseder ![]() - Buradan çıktığınızda, hiçbir şey hatırlamayacaksınız; bu konuştuklarımızı, hatta buraya geldiğinizi bile ![]() - Sanırım ne demek istediğinizi şimdi anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Büyü Dükkânı'nın satıcısı, müşterisini gözden kaybolana kadar gülümseyerek izlerken, "Geçmişi hatırlamayanlar, hatalarını bir defa daha yaşamak zorunda kalır" diye mırıldanıyordu![]()
![]() |
|