![]() |
Çalış, Çalış... Ya Sonra? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Çalış, Çalış... Ya Sonra?Büyük kentin ve iş dünyasının gürültülü atmosferinden yorgun düşen zengin bir sanayici, küçük, temiz, gürültüsüz bir kıyı kasabasına tatile gitmişti ![]() ![]() ![]() Balıkçı, "Tutabilirdim" diye cevap verdi ![]() ![]() "Eeee ![]() ![]() ![]() ![]() "Eşimi ve çocuklarımı alıp parka götüreceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yine de tüm gün balık tutmalısın dostum, yaptığın iş değil ![]() ![]() ![]() Balıkçı şaşkın şaşkın sanayiciye bakarak "Neden?" diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() Sanayici gülerek, "Olur mu öyle şey?" dedi ![]() ![]() ![]() ![]() - Başka ne var? Sanayici, balıkçının yanına giderek sandalına oturdu ve anlatmaya başladı: - Bence balık tutmaya daha çok zaman ayırmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkçı, sanayicinin anlattıklarını anlamakta zorlanıyordu ![]() - Bunu neden yapayım? - Nedeni para! Çok paran olacak, milyon dolarlarla oynayacaksın ![]() - Peki sonra? - İşler yoluna girip adamakıllı zengin olduktan sonra, istersen emekliye ayrılır, küçük, temiz, gürültüsüz bir balıkçı kasabasına yerleşirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İyi de, ben zaten öyle yaşıyorum ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Çalış, Çalış... Ya Sonra? |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Çalış, Çalış... Ya Sonra?Mutluluğun önüne sürekli yeni hedefler koyup, ona ulaşmakta gerçekten zorlanıyoruz ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Sevgili Gökkuşağı ![]() |
![]() |
![]() |
|