Kurban ve Psikopat Diyalogları |
|
|
#1 |
|
VANDETTA
|
Kurban ve Psikopat DiyaloglarıKurban : - Bu ne! Nerdeyim ben ? Psikopat : - seninle bi oyun oynamak istiyorum ![]() K : - Kimsin sen? Neresi burası ?Ne oyunu? P : - Bak tam 30 saniye içinde —- K: - Hüüü naapcan bana? Sööle ! P : - Susarsan söölicem, bak süren başadı bile ! 30 saniye içinde o zincirlerden — K : - Irzıma geçmicen de mi ? ühüüü ![]() P : - Ya hayır ! sus bi be ! Aaaa! Yetti ama canım !bomba patlıcak þimdi, bak şimdi o kilidi açmak için —- K : - Ühüü, beni nereye gömücen ? P :- Sana şimdi bi gömücem ! aha 5 saniyen kaldı, yedin lan bütün süreyi, ettin oyunun içine yaa ! sırf şu çenenin yüzünden geberecen ! P : - Seninle bi oyun oynamak istiyorum ![]() K : - Oynayalım aabi, her şeyde kapışırız sorun değil yani ; Knight online, Counter strike, FIFA 2007, fark etmez yane ![]() P : - Hayır, öle değil ![]() K : - Ya ne ? mynette okey mi oynıcaz ? P : Hayııır ! K : - Anladım ! mayın tarlası oynayacaz ! P : Lan olum ööle değil ! adamı delirtme ! K : Chat mi yapacaz ? P : - Eee yeter ama haa! Kıpırdama lan geliyom oraya! Seni var ya modemin kablosuyla boğacam ! Dur şu pantolonu çekeyim ayağıma sonra ordayım P : - Evet kapkaççı bey, 10 saniye içinde o zincirlerden kurtul da görelim ![]() K : - Hemen aabi ( tıkır tıkır ) buyur aabi kurtuldum işte ! P : - Anaa! Nasıl yaptın lan ! K : - Ehe ehe, sen beni buraya taşırken anahtarı cebinden aldım P : - Ulan ilk defa böle bişey yaşıyorum, walla ne diyim ki helal olsu yane ! P : - Evet beyefendi, hesap günü geldi ![]() K : - Ne hesabı ! bu koku da ne böle ? P : - Oda gazlı, o gaz yüzünden sinirlerin geriliyo ve yalan söyleyemiyosun benim gibi ( !!!!) şey, ben ağzımdan bişey kaçırmadım de mi ?K : - Nihohaha evet kaçırdın ![]() P : - Valla de ! K : - Valla P : - Ee şey soru sorman yasak ! K : - Hadi yaa, sen ne keadar akıllı şeysin ööle, kokuyu sen de aldıðına göre bu odadasın, sööle bakim hemen anahtar nerde ? P : - Ühüü, sırtına bantla yapıştıdım Başka soru sorma ok?K : - Dur bi son kez sorayım ; Sen nerdesin peki ? P : - Ühühüüüü, kapının yanındaki dolabın içinde ![]() K : - Ok, bekle orda, zaten başka bişey sormıcam araç gereç zaten varmış burada![]() P : - Ya bi de başka bişey sormıcam diyo,ühühüüü, ulan başka bişey kalmadı ki zaten it !
|
|