Doktoru Delirten Hasta |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Doktoru Delirten Hasta- neyiniz var ? - kimsem yok çok yalnızım doktor öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor![]() - ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından ![]() - ![]() bana şikayetlerinizi tarif edin![]() - hep yalnızım çok sıkılıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyor![]() - depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim ![]() - size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem ![]() - o da mı yalnız? - hayır psikolojik yardım amacıyla ![]() ![]() - anladım beni çift kişilikli yapabilir mi? bölece yalnız kalmam![]() - hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir ![]() - sahi mi? - hayır ![]() - anneniz hayatta mı? - bu hayatta değil ![]() - peki annenizi hatırlıyor musunuz? - hayır tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi![]() - bu normal her çocuğa böyle derler![]() - ama beni leylekler geri getirmiş ![]() - ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? - hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş ![]() - bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? - evet bizde murat 124 vardı onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz![]() herkes binmiş sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş![]() - anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş kazayı görünce kalpten ölmüş![]() - anladım ![]() - ![]() çocukluğunuzdan bahsedelim biraz hiç arkadaşınız var mıydı?- vardı sık sık telefonla konuşurduk beni yeniden dinlemek için 9 a bas derdi bütün gün konuşurduk sonra evdekiler çok telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı![]() - evdekiler? onlar kimdi? - bilmiyorum karşı komşu işte![]() - ![]() ![]() ![]() - şimdi hiç arkadaşınız var mı? - bana göre mi onlara göre mi? - tamam bu soruyu geçelim ![]() hiç sevgiliniz oldu mu?- önceki hayatımdakiler sayılır mı? - tamam bunu da geçelim ![]() - büyük bir travma atlatmışsınız böle travmaların en iyi ilacı zamandır![]() - bende o ilacın yan etkileri oluyor ![]() - o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin ![]() - AB beni kabul etmedi ![]() - daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? - birleşmiş milletler gibi mi mesela - mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela ![]() ![]() - ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama ![]() - hmm ![]() ![]() o zaman geriye tek bir çare kalıyor ![]() - ![]() neymiş doktor?- ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım ![]() ![]()
|
|
|
|