|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bölümü, mühendisliği, puanları, taban, tekstil |
Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Tekstil Mühendisliği Bölümü Taban PuanlarıÜniversitelerin Tekstil Mühendisliği Puanları
Tekstil Mühendisliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler Ancak Tekstil Mühendisliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz![]() Tekstil Mühendisliği Bölümü 2010 Yılı Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Tekstil Teknolojileri Ve Tasarımı Fakültesi Tekstil Mühendisliği 433 571EGE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 359 619DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 346 162ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 337 937ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 310 768ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 300 871SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 296 062NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Çorlu Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290 874ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 290 459PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 289 769SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 275 506KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği 272 409KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İngilizce) 180 000UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği 180 000UŞAK ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) 180 000İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği (%50 Burslu) 180 000
|
|