![]() |
Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Taban PuanlarıÜniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Puanları
Bilgi ve Belge Yönetimi bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 379 ![]() ANKARA ÜNİVERSİTESİ Dil Ve Tarih Coğrafya Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 369 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 367 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 366 ![]() İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi (İkinci Öğretim) 350 ![]() MARMARA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi (İkinci Öğretim) 346 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 336 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi (İkinci Öğretim) 328 ![]()
![]() |
|