|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bölümü, fizik, puanları, puanları or 2010, taban, tavan, yılının, öğretmenliği |
Fizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları/2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Fizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları/2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban PuanlarıFizik Öğretmenliği Taban ve Tavan Puanları Fizik Öğretmenliği Bölümünün Üniversiteye Giriş Puanları Fizik Öğretmenliği bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır Fizik Öğretmenliği seçecek öğrenciler bu verilere bakarak daha geniş bilgiye sahip olabilirler Ancak Fizik Öğretmenliği bölümü hakkında en sağlıklı bilgileri ÖSYM tarafından yayınlanacak Tercih Kılavuzu’nu bekleyerek bulabilirsiniz![]() 2010 Yılının Fizik Öğretmenliği Bölümü Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 439 073ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 402 959MARMARA ÜNİVERSİTESİ Atatürk Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 358 279GAZİ ÜNİVERSİTESİ Gazi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 334 981HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği (Almanca) 320 837DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Buca Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 320 248BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 311 761SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 311 621KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Fatih Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 305 287DİCLE ÜNİVERSİTESİ Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 293 123ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 290 906YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 288 446ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği 276 840AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Fizik Öğretmenliği (Burslu) 276 703AZERBAYCAN DEVLET PEDAGOJİ ÜNİVERSİTESİ Fizik Öğretmenliği 180 000
|
|