![]() |
Arkeoloji Bölümü 2010 Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Arkeoloji Bölümü 2010 Taban PuanlarıÜniversitelerin Arkeoloji Bölümü Puanları
Arkeoloji bölümü hakkında aşağıda verilen puanlar 2009 daki verilerden yararlanarak 2010 sınav sistemine göre çevrilmiş taban puanlarıdır ![]() ![]() ![]() Arkeoloji Bölümü 2010 Taban Puanları Üniversite Fakülte Program Açıklama Taban Puan BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İnsani Bilimler Ve Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (Kapsamlı Burslu) 376 ![]() MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 356 ![]() HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 348 ![]() ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 339 ![]() DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 339 ![]() ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 333 ![]() KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 330 ![]() ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 329 ![]() AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 329 ![]() MUĞLA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 327 ![]() ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Fen Ve Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 321 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 319 ![]() SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 318 ![]() DİCLE ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 317 ![]() TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 317 ![]() MERSİN ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 317 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 316 ![]() ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 316 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 315 ![]() MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 311 ![]() GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 311 ![]() HARRAN ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 309 ![]() PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (İkinci Öğretim) 308 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 307 ![]() AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 307 ![]() DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (İkinci Öğretim) 306 ![]() SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (İkinci Öğretim) 305 ![]() ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (İkinci Öğretim) 304 ![]() YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji 304 ![]() BİLKENT ÜNİVERSİTESİ İnsani Bilimler Ve Edebiyat Fakültesi Arkeoloji (Destek Burslu) 244 ![]()
![]() |
|