![]() |
İlişkiyi Bitirmek Için Adım Adım Takip Edilecek Yollar |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İlişkiyi Bitirmek Için Adım Adım Takip Edilecek YollarAyrılık sürecini en az acılı şekilde yaşamak ve ilişkinizi sağlıklı bir şekilde bitirmek istiyorsanız önerilerimizi mutlaka okuyun ![]() Bazen bir evliliği veya ilişkiyi bitirmek istesek de bunu gerçekleştirmek kolay olmaz ![]() ![]() ![]() Oysa bu işi ne zaman ![]() ![]() Karar verin İlişinizi bitirmeden önce bunu gerçekten isteyip istemediğinizden emin olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeri ve zamanı seçin Ayrılık kararınızı açıklamak için seçeceğiniz yer çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanlamayı da iyi yapmalısınız ![]() ![]() ![]() Konuşun Her şeyi kafanızda yaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aklınızdan geçenleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Net olun Lafı dolandırmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dürüst olun Dürüstlük her zaman en iyi politikadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Partnerinizin elbette pek çok sorusu olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılığın nedenini açıklayın Hiçbir ayrılık nedensiz olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “İlişkiyi bitirmek istiyorum ![]() ![]() ![]() Ayrılık sonrasına hazırlıklı olun İlişkiyi bitirip bağlarınızı tamamen kopardığınızda aslında tam olarak her şey bitmiş sayılmıyor ![]() ![]() ![]() Elbette yeni hayatınız sizin için de çok kolay olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki eski sevgiliniz onu bıraktığınız için size misilleme yapmak isteyecektir ![]() ![]() ![]()
![]() |
|