![]() |
Vallahi Zor Bu Yahu! :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Vallahi Zor Bu Yahu! :))Tanrı'dan daha büyük Şeytandan daha kötü Fakirde var Zengin ihtiyaç duyar Onu yersen ölürsün
![]() |
Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :)) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))böyle sorumu olur ALLAHDAN daha büyük hiçbişey yokdur soru dahi olsa böyle cümleler kullanmayın şirke girmeyelim bide okurken ayrıca şu tanrı kelimesini dilinizde yaygınlaştırmayın lütfen ![]() ![]() ![]() konu için yinede tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
one spark
|
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :)):38:38:38:38:38:38:38:38 Alıntı:
çok güzel açıklamışsın gerçektende ALLAH dan büyük kimse yokturrr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))Sanırım cevap yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir şey ![]() Doğru cevabı bulmak için ilk cümleyi okumak yeter ![]() Bu arada soru İngilizce'den alındığı için formatı değişmiş çünkü Türkçe'de "Hiçbir şey Tanrı'dan büyük değildir," diye söylediğimiz şey İngilizce'de "Hiçbir şey Tanrı'dan büyüktür," şeklinde söylenir ![]() yaniii ingilizceye göre hiçbişey bilmiyorum demek herşeyi biliyorum anlamına geliyor cevaplar şöyle (ingilizceye göre) Hiçbişey tanrıdan daha büyük fakirde hiçbişey var zengin hiçbişeye ihtiyaç duyar hiçbişey yersek ölürüz ![]() ![]() ![]() :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gencer20
|
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))ben tatmin oldum emeğine sağlık arkadaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
b@ron
|
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Vallahi Zor Bu Yahu! :))Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |