![]() |
Kontör Muhabbetleri |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Kontör Muhabbetleri---ya abi kontörüm bitmiş bana bi 10 15 20 kontör atsana ---len niyazi ben sana şimdi bi kafa atarım görürsün kontörü her ay hep aynı numara len --selam aşkım nasılsın şey ben yani yanlış anlamazsan bişey söyleyebilirmiyim --söyle aşkım --kontür azda ben kapatsam sen ararmısın hani konuşssak diye --olmaz aşkım --ama neden aşkım --annem kontörün olduğunu söyle ama gönderme dedi ![]() ![]() ---şinasi oğlum saatleri kurdunuzmu telfonlar hazırmı soyguna hazırmısınız --hazırız abi yanlız bu salağın telefonu arama yapmıyoyomuş --len salak niye baktırmadan telefona bi ağız tadıyla soydurmuyonuz be --yok abi telefon bozuk değil şinasi abi yanlış anladı --kontur yok abi bi 10 kontör yollasana be abi --Allah cezanı vermesin cemşit --hanım akşama bişey lazım olursa arar sölersin --kontörüm kalmamış bey --o zaman sen et al dersen iki kere cay şeker istersen üç kere misafir geldi dersen 4 kere ekmek dersen 5 kere çağrı atarsın yok bişey lazım değilse 12 kere çağrı atarsın ---bey akşam eve gelme dersem bir kere çağrı atarım sen anlarsın ![]() ![]() ---eksi 19 kontörünüz kalmıştır lütfen en kısa zamanda 10,02,2007 tarine kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---abi yine aynı kadın çıkıyo numarayı yanlış verdin galiba ---sen selam söyle ona o anlar --- tamam abi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|