![]() |
Yusuf Tekin Açıkladı... Zorunlu Eğitim Sistemi Değişiyor: |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yusuf Tekin Açıkladı... Zorunlu Eğitim Sistemi Değişiyor:Yusuf Tekin açıkladı ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 12 yıllık zorunlu eğitimin kısaltılması için hazırlanan raporun tamamlandığını açıkladı ![]() ![]() AA Yusuf Tekin açıkladı ![]() ![]() ![]() Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 12 yıllık zorunlu eğitimin kısaltılmasıyla ilgili yapılan çalışma hakkında konuştu ![]() Tekin, toplumsal beklentiler ve bilgiye erişimin kolaylaşması nedeniyle zorunlu eğitim süresinin kısaltılabileceğini söyledi ![]() ![]() "FARKLI ALTERNATİFLER VAR" Kanal 7'de konuşan Tekin, bir süredir üzerinde çalışılan raporun tamamlandığını açıklayıp, "Bunu sayın Cumhurbaşkanı'nın onayına sunacağız ![]() ![]() ![]() Bu yıl içinde karar verileceğini de ifade eden Tekin, "Önümüzdeki yıl eğitim öğretim takvimi buna göre dizayn edilecektir" diye konuştu ![]() ÖĞRETMEN ATAMALARI Bakan Tekin'in gündeminde 2025 yılı öğretmen atamaları ve Milli Eğitim Akademisi kontenjanları da vardı ![]() KPSS ile mülakat döneminin bittiğini dile getiren Tekin, "Bunu bu yıl son kez yaptık" açıklamasında bulundu ![]() ![]()
![]() |
|