![]() |
Sebastian Szymanski'den Domenico Tedesco Açıklaması: 'Adapte Olmak Için...' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Sebastian Szymanski'den Domenico Tedesco Açıklaması: 'Adapte Olmak Için...'Sebastian Szymanski'den Domenico Tedesco açıklaması: 'Adapte olmak için ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe'nin Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymanski, deplasmanda 3-1 mağlup oldukları Dinamo Zagreb maçının ardından görüşlerini aktardı ![]() Cumhuriyet Spor Sebastian Szymanski'den Domenico Tedesco açıklaması: 'Adapte olmak için ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski Dinamo Zagreb karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu ![]() Mücadeleyi değerlendiren Szymanski, "Bana göre ilk golü yedikten sonra gösterdiğimiz reaksiyon iyiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA AÇIKLAMA Takımın yeni teknik direktörü ve adaptasyon süreciyle ilgili soruya da yanıt veren Szymanski, "Ben öyle zannetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|