|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alev, arda, art, beşiktaştan, borza, chilwell, dönemi, dybala, fenerbahçe, galatasaray, hamleler, Öncesi, ortalık, sainz, talisca, transfer, zalewski |
![]() |
Transfer Dönemi öncesi Ortalık Alev Alev! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Art Arda Hamleler | Talisca, Dybala, Zalewski, Ben Chilwell, Borza Sainz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Transfer Dönemi öncesi Ortalık Alev Alev! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan Art Arda Hamleler | Talisca, Dybala, Zalewski, Ben Chilwell, Borza Sainz...Transfer dönemi öncesi ortalık alev alev! Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan art arda hamleler | Talisca, Dybala, Zalewski, Ben Chilwell, Borza Sainz ![]() ![]() ![]() Hikayeyi yazan: Hürriyet Süper Lig'de ara transfer dönemine kısa süre kalan takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarına hız kattı ![]() ![]() ![]() ![]() Trendyol Süper Lig'de 17 ![]() ![]() ![]() Ligin ikinci devresinde kadrolarını güçlendirmek isteyen takımlar, transfer çalışmaları için hamleler yapmaya başladı ![]() Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra günün öne çıkan transfer iddialarını bir araya getirdik ![]()
![]() |
|