|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alacak, batshuayi, bedava, dursun, mourinhonun, Özbek, prensini, yetmedi |
![]() |
Batshuayi Yetmedi, Dursun Özbek şimdi de Mourinho'nun Prensini Bedava Alacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Batshuayi Yetmedi, Dursun Özbek şimdi de Mourinho'nun Prensini Bedava AlacakBatshuayi yetmedi, Dursun Özbek şimdi de Mourinho'nun prensini bedava alacak GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, flaş bir operasyonla Michy Batshuayi transferini bitirmişti ![]() ![]() Cimbom'un ilk transferi olan Belçikalı, "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu ![]() ![]() Galatasaray benim olumlu performans göstermem için buraya çağırdı ve bana güven duydu ![]() ![]() ![]() Transfer duyurusunda yapılan gönderme ise dikkat çekmişti ![]() ![]() Bu video, Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selahattin Baki'nin, Sebastian Szymanski transferi sırasında söylediği "Florya'nın kalbinden aldık" sözlerine gönderme olarak yorumlanmıştı ![]() 2026-2027 sezonu sonuna kadar Galatasaray ile sözleşme imzalayan Batshuayi, "Çok mutluyum ![]() ![]() ![]() Galatasaray, birkaç seneden beri beni istiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söylemiş, "Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum ![]() ![]() ![]() Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'deki opsiyonu, ilk 11'de yeterli maç sayısına ulaşmadığı için devreye girmemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fenerbahçe’de yönetimin gündemlerinden biri, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular ![]() ![]() ![]() k Nijeryalı yıldıza İngiltere’den talipler var ![]() ![]() Fenerbahçe Yönetimi, 26 yaşındaki oyuncuyu bedava kaptırmamak için yeniden görüşme masasına oturmaya hazırlanıyor ![]() Samuel’in senelik 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Bright Osayi-Samuel, 2020-21 sezonunun ocak ayında, o dönem sözleşmesi biteceği için sadece 500 bin Euro’luk bonservis bedeli ödenerek QPR’den transfer edilmişti ![]() ![]() 26 yaşındaki futbolcu Sarı Lacivertliler ile çıktığı 145 resmi maçta 7 kez gol sevinci yaşadı ve 14 asist yaptı ![]() ![]()
![]() |
|