|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
burç, burcuna, davranın, gelin, göre, kayınvalide, kayınvalidenize, uyumları |
![]() |
Kayınvalide - Gelin Burç Uyumları Kayınvalidenize Burcuna Göre Davranın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kayınvalide - Gelin Burç Uyumları Kayınvalidenize Burcuna Göre Davranın!Kayınvalide - Gelin Burç Uyumları Kayınvalidenize Burcuna Göre Davranın! Kayınvalidem KOÇ BURCU diyorsanız; işiniz bir bakıma kolay çünkü o kendini genç ve dinç hissedecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Tam bir güç gösterisi Ben Boğa’yım diyorsanız: Konuşacak konularımız mutlaka var Ben İkizler’im diyorsanız: Uzak olmakta fayda var ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Pek evhamlı biri ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Eleştirmezse anlaşabiliriz ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Çok bilen de ters bana Ben Terazi’yim diyorsanız: Zıt karakterlerin dostluğu Ben Akrep’im diyorsanız: Kader utansın ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Olduğu kadar, olmadığı kader Ben Oğlak’ım diyorsanız: Mükemmele yakın düzen yarışması ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Oldu da bitti maşallah ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Ben herkesle anlaşırım ![]() Kayınvalidem BOĞA BURCU diyorsanız; iletişimi yüksek, hamarat biri olması gözünüze çarpan ilk detaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor olduklarını kabul etmeseler de, zor ve yönetici insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Konuşalım anlaşalım ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: İki keçi nasıl idare edeceğiz? Ben İkizler’im diyorsanız: Renkli paylaşımlar söz konusu Ben Yengeç’im diyorsanız: Kim önce bilecek? Ben Aslan’ım diyorsanız: Sanırım asla küsmemem lazım ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Aynı dili konuşup, birbirimizi dinlemiyoruz ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Rekabet son hız Ben Akrep’im diyorsanız: Hayat, uzun ince bir yol ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Dost olmak en keyiflisi ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Her konuda uçlarda olduğumuz, iki iddialı kafa yapısı Ben Kova’yım diyorsanız: Herkes kendi evinde özgür Ben Balık’ım diyorsanız: Beni kıranı, ben de kırarım Kayınvalidem İKİZLER BURCU diyorsanız; değişken ve meraklı bir insanla karşı karşıyasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Gezelim, yiyelim, paylaşalım ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Can çıkmadan huy çıkmaz ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Kötü konuşmak bana yakışmaz ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Kandırıldım Ben Başak’ım diyorsanız: Yanımda sesi çıkmıyor ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: İyi olmak kolay, adil olmak zordur Ben Akrep’im diyorsanız: Oğlu memnun değil ki ben memnun olayım ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Sakin görünüşüne aldandığım dağlara kar yağdı ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Huzur ibadethanede Ben Kova’yım diyorsanız: Mutlu yarınlar Ben Balık’ım diyorsanız: En büyük endişemiz akşama ne pişirsek? Kayınvalidem YENGEÇ BURCU diyorsanız; koruyucu, şefkatli, evcimen bir anneyle karşı karşıyasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: İşimiz var dedirtecek türden ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Bu savaş yıllarca sürer, eğer başlarsa Ben İkizler’im diyorsanız: Görenler “Allah selamet versin” diyor ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Sorunlarımız var, ama kol kırılır yen içinde kalır ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: “Hani benim oğluşum” demese keşke ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Herkes elini açık oynar ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Danıştay’dan döner bu diyalog ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Hacı hacıyı Mekke’de, deli deliyi dakkada bulurmuş ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Biz olamıyoruz ![]() ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: İnadın kurusun ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Ben daha güzelim ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Sustuk bir yere kadar ![]() ![]() Kayınvalidem ASLAN BURCU diyorsanız; buyurun ego savaşına o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Kocamı çok seviyorum, o da nazar boncuğu ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: İkimiz de çok inatçıyız ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Bu kadar oğluna aşık biri daha yoktur! Ben Aslan’ım diyorsanız: Ben eşikte görenlerden değilim onun gibi ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Tartışmaktan bıktım, usandım ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Yarına kalır ama yanına kalmaz ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: İkimiz de gezmeyi seviyoruz ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: He deyip geçerim ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Çok biliyor! Ben Kova’yım diyorsanız: Boş konuşuyor ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Elin iyisindense kendi kötümü tercih ederim ![]() Kayınvalidem BAŞAK BURCU diyorsanız; evinizin temiz olduğuna, her şeyin derli toplu olduğuna emin misiniz? Eğer değilseniz, kayınvalideniz bunu size zaten garanti edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: İki bilmiş bir ailede ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Ya sabır ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Tarzımız aynı değil ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Başlarda bu kadar değildi ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Böyle kayınvalide düşman başına ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Biz birbirimizi destekleriz ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Tutucudur biraz kendileri ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Gül gibi geçiniyoruz ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Fazla detaycı biri ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Oğlunu da kendine benzetmiş ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Harcamalarımıza karışmasa çok iyi olacak ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Biraz fazla abartıyor ![]() Kayınvalidem TERAZİ BURCU diyorsanız; pahalı hediyelere, sürprizlere, gezip, tozmaya hazır olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Aynı olmayabiliriz ama birbirimizi anlarız ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Önce kim yorulacak bakalım? Ben İkizler’im diyorsanız: Adaletin bu mu dünya? Ben Yengeç’im diyorsanız: Hayatın sanki ön provasını yapmış gibi, her şeyi biliyor ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Allah büyüktür ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Sevelim, sevilelim bu dünya kimseye kalmaz ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Hangimiz daha kokoş acaba? Ben Akrep’im diyorsanız: Hiç umurumda değil derken? Ben Yay’ım diyorsanız: Kendileri, olası ilk yardım ekibimizdir ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Tek kelimeyle cimri Ben Kova’yım diyorsanız: Biz birbirimizin düzenine karışmayız Ben Balık’ım diyorsanız: Kimseyle tartışamam ![]() Kayınvalidem AKREP BURCU diyorsanız; eşiniz için bir yol gösterici, sırdaş ve dost olan Akrep burcu kayınvalideniz, ilk etapta sizi aynı şekilde sarıp sarmalamayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Bıraksan bir kaşık suda boğar beni ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Büyük büyüklüğünü, küçük küçüklüğü bilir bizde ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Yap, et, kenara çekil politikası ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Damarı kurusun ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Of çektirecek kadar ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Ne yapsam beğenmez ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: İçi de dışı da beni yakar modeliyiz ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Hamdım, piştim, yandım ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Anne gibi annedir kendileri ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Anlaşırız ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Akıllı kadınları severim ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Abartma huyu olmasa çok iyi ![]() Kayınvalidem YAY BURCU diyorsanız; sabah yürüyüşlerine ve kalın kitaplar okumaya hazır mısınız? Yay burcu kayınvalideniz oldukça donanımlı, entelektüel ve öğrenmeye açık biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Evde bir enerji patlaması Ben Boğa’yım diyorsanız: Zıt gitmediği sürece dostumdur ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Ne umdum, ne buldum ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Ego savaşı Ben Aslan’ım diyorsanız: Bana karışmaz ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Bu kadar da sorumsuz olunmaz! Ben Terazi’yim diyorsanız: Arkasını hep ben topluyorum ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Bana çok yardımı dokundu ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Pek eğlenceli bir anne-kız olduk ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Tartışmalarımız Allah’tan kısa sürüyor ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Sanırım sayesinde aydınlandım ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Böyle duygusuzluk görmedim ![]() Kayınvalidem OĞLAK BURCU diyorsanız; geleneksel, soğuk, ciddi bir kayınvalideniz var, ilk tanıştığınız andan beri siz de bunun farkındasınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Kendileri profesör mübarek Ben Boğa’yım diyorsanız: Anlaşırız ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Birbirimize karşımayız ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Beni konuşmadan günü geçmez ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Yakında aramızda da uyur! Ben Başak’ım diyorsanız: Bizde bir düzen var, onu kimse bozamaz ![]() Ben Terazi’yim diyorsanız: Bir lafıyla bin çamı devirir ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Kaynanam değil, annem ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Yaz yağmuru gibiyiz ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Yaz tahtaya, al haftaya ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Maazallah dedirtecek bir zeka ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Buluşamayan notalar gibiyiz ![]() Kayınvalidem KOVA BURCU diyorsanız; klasik olan her şeye tepkili, çılgın bir kayınvalideniz var! Onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayabilirsiniz, çünkü sizi sürekli yeni bilgilere boğacak ve yeniliklerden haberdar edecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Geçinip gidiyoruz bence ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Çok fazla bize uğramıyor ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: Güzel planlarımız var ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Kendini biraz fazla üstün görüyor! Ben Aslan’ım diyorsanız: Neden beni hiç dinlemiyor ki? Ben Başak’ım diyorsanız: Şiddetli geçimsizlik Ben Terazi’yim diyorsanız: Komşuculuk oynuyoruz ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: Etkileyici fikirleri olduğu kesin ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Daha iyisini bulamazdım ![]() Ben Oğlak’ım diyorsanız: Yaşına göre fazla özgür ruhlu ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Ayrı tellerden çalıyoruz ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: Eğlenceli ama biraz patavatsız ![]() Kayınvalidem BALIK BURCU diyorsanız; romantik filmlerde, hatta haberleri izlerken bile ağlamasına alışmanız gerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Koç’um diyorsanız: Ben evet desem, o hayır der ![]() Ben Boğa’yım diyorsanız: Çok bilinmeyenli bir denklem gibiyiz ![]() Ben İkizler’im diyorsanız: En çok çekiştirdiğimiz kişi, bizi buluşturan ![]() Ben Yengeç’im diyorsanız: Dağ dağa kavuşur da, bizim ki biraz zor ![]() Ben Aslan’ım diyorsanız: Alınganlıklarından gına geldi ![]() Ben Başak’ım diyorsanız: Bir tek onun çocuğu var sanki! Ben Terazi’yim diyorsanız: Her halükarda anlaşacağız ![]() Ben Akrep’im diyorsanız: İmkansız diye bir şey yok bizim için ![]() Ben Yay’ım diyorsanız: Yanında çok sıkılıyorum ![]() ![]() Ben Kova’yım diyorsanız: Ben de olmasam ne yapacak ![]() Ben Balık’ım diyorsanız: İki cambaz bir ipte oynamaz ![]()
![]() |
|