Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arda, borcunu, gsaraya, ödesin

Arda G.Saray'a Borcunu ödesin

Eski 07-11-2010   #1
ysnkrks

Arda G.Saray'a Borcunu ödesin

Galatasaray’ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen, Keita’nın satılmasının son derece yerinde bir hamle olduğunu belirtirken, Elano ve Arda’nın da satılması gerektiğini söyledi

Gökşen, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda yaptığı açıklamada, taraftarın giden oyuncular nedeniyle endişeye kapılmaması gerektiğini belirtirken, “Yönetimin çok yetenekli gurbetçileri transfer edeceği müjdesini verdi ve “Genç oyuncular, Galatasaray ruhuyla oynayarak, gidenleri aratmayacaktır Hatta daha iyi olacaktır” dedi
Gökşen, ilginç bir öneri getirerek, Beşiktaşlı Tello’nun transfer edilmesi gerektiğini söyledi Fatih Gökşen, ayrıca, Bursaspor’un yeni transferi Insua’yı 4 yıl önce transfer etmek için çok uğraştıklarını; ancak Arjantinli futbolcuyu ikna edemedikleri söyledi
KEITA’NIN SATILMASI ÇOK DOĞRU KARAR
Ketia'nın satılmasını değerlendirerek sözlerine başlayan Fatih Gökşen; "Keita’nın satılması olumlu bir hamle Keita’nın geçtiğimiz sezonda bize kattığına baktığımızda aldığı parayla orantılı değil Bu parayı artıya çevirmiş olduk İleride ona bu kadar bonservis ücreti veren takım bulamazdık" dedi
KEITA GİBİ OYUNCULARIN FLORYA’DA İŞİ YOK
Florya'da bazı değişiklikler olması gerektiğini söyleyen Gökşen, "Florya’nın toparlanması gerekir Toparlanmazsa, en önemli futbolcuyu da alsak başarı gelmez Bu yüzden Keita’nın gitmesinin faydası var Galatasaray’a küsmüş, vaktinin doldurmak için gelmiş futbolcuların Florya’da işi yok diye düşünüyorum" şeklinde konuştu
ELANO VE ARDA TURAN DA GİTMELİ
Takımın iki önemli ismi Elano ve Arda Turan'ın da gitmesine olumlu baktığını kaydeden Gökşen, "Elano ve Arda Turan’ın gitmesine de olumlu bakıyorum Kimse küsmesin! Eğer yönetim bu futbolcuları değerleri oranında satacaksa, bunu alkışlarım Elano ve Arda’nın yerini alacak futbolcularla takım ruhunu yakalarız Bu futbolcular gitti diye taraftarımız üzülmesin Önemli olan isimler değildir Bize 90 dakika boyunca faydalı olan futbolcu lazım Arda’nın derbide yarattığı gerilim Keita’nın yumruk atması; bunlar unutulmamalı Kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir Muhakkak herkesin yeri dolacaktır Yönetim bu futbolcuların yerine kaliteli, forması için savaşacak futbolcular alacaktır En kötü ihtimalle, Avrupa’da çok iyi Türk çocukları var; kaliteli savaşan Türk çocukları var Bunları takıma katabiliriz Çalışmalar bu yönde diye duydum" ifadelerini kullandı
ARDA, GALATASARAY’A BORCUNU ÖDESİN
Arda'nın Galatasaray'ra borcunu ödemesi gerektiğini öne süren Gökşen, "Geçen sezon fazlasıyla tecrübe kazandı O tecrübesiyle onunla bununla kavga ederek değil Magazinlerde boy gösteren Arda olarak değil Hakkını veren bir kaptan olarak onu görmemiz gerekir Galatasaray’a borcunu ödemesi gerekir Galatasaray, onu yetiştirdi, istediği rakamları da ödedi İyi ücret alıyor; dolayısıyla görevini layıkıyla yapıp borcunu ödemesi gerekiyor" yorumunu yaptı
BEŞİKTAŞLI TELLO’NUN ALINMASINI İSTİYORUM
Beşiktaşlı Tello'nun alınmasını istediğini söyleyen Gökşen, "Bence, yabancı oyuncuyu dışarıda aramamak gerekiyor Burnumuzun dibinde Tello var Forvet arkası da oynuyor, sol kanatta Fiyatı da uygun Her an alınabilir Benim şahsi önerim Madem Beşiktaş, bu futbolcuyla yolları ayırmanın planını yapıyor O zaman Tello’yu alalım" şeklinde konuştu
INSUA’YI ÇOK İSTEMİŞTİK, ŞİMDİ BURSASPOR ALDI
Anadolu takımlarına artık daha çok dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Gökşen, "Geçen sezon Rijkaard’ın motivasyonu çok kötüydü; umarım bu sefer toparlar Eğer toparlamazsa, bizi iyi günler beklemez bizi Eskiden 4 büyük hegemonyası vardı Şimdi Anadolu takımları çok iyi transferler yapıyorlar Dikkat etmek gerekir Bursaspor, bizim 4 sene önce peşinde koştuğumuz Insua’yı transfer etti" ifadeleriyle sözlerini bitirdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com