Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, danışmanlığı, eğitim, programı, sertifika, uzaktan

Uzaktan Eğitim Aile Danışmanlığı Sertifika Programı

Eski 08-23-2016   #1
coestar333

İnsan ömrü boyunca birçok konuda destek alma ihtiyacı duyar ve bazı noktalarda kendisini eğitmesi gerekebilir Eğitimlerin çok önemli olduğu bu devirde, kimden eğitim aldığınız gibi güven konusunda da problem yaşayabiliyorsunuz
Ama artık bu konuda daha fazla sıkıntı çekmenize gerek kalmadı wwwomurboyuegitimcom ile en iyi hocalardan en iyi eğitimi alabilirsiniz, üstelik çok uygun fiyatlara Dilerseniz kartınız ile de ödeme yapabilirsiniz
Ömür Boyu Eğitim’den alabileceğiniz bazı programları belirtmemiz gerekirse;
Uzaktan Eğitim Yaratıcı Drama Sertifika Programı
Uzaktan Eğitim Akıl Zeka Oyunları Sertifika Programı
Bunlar gibi birçok noktada daha eğitim alabileceğiniz bu site üzerinden eğitmenler ile rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz Web sitesinde bulunan Whatsapp ve normal telefon numaralarından yetkililere ulaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com