![]() |
Günlük Fal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Günlük FalGünlük Fal KOÇ’un ruh hali: Bana mükemmel biri gerekmiyor,beni anlayan biri olsun yeter ![]() BOĞA : Bir Boğa en çok gülümseyerek küfür eder ![]() İKİZLER: -Sinirlerini kontrol edemeyen ama eğlenceli -Acılarını dışarıya yansıtmaz,içinde yaşar -Telefonunun kurcalanması (en sevmediği şey) YENGEÇ : Beklemeyi sevmez Yengeç ![]() ![]() ASLAN: duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, belleği güçlü, güvence düşkünü, hassas, kıskanç, aşırı koruyan, tatlı, sadık ![]() BAŞAK: Başak: İnsanlar seni egolu biri olarak görüyor ama ben hayatımda senin kadar mütevazi birini görmedim ben ![]() TERAZİ : Sevdiği kişiden kolay kolay vazgeçmez bir Terazi ![]() ![]() ![]() AKREP: Aşk hayatında beklenmedik bi şey olabilir bu seni mutlu edecek ama hemen güvenme diğerleri gibi olmasın sonu ![]() YAY: Yay: İnsanları düşünmekten kendine vakit ayıramıyorsun ![]() ![]() KOVA: özgür, gizemli, aşka âşık, kolay uyum sağlayan, romantik, duygusal, kolay incinen, içedönük, bilinçaltı zengin, sevgi dolu, fedakar ![]() OĞLAK: eğer tepkisini susarak veriyorsa bir oğlak şunu bil ki etkisi çok büyük olacak ![]() BALIK: sorumluluk sahibi, özgür, otoriter, seçici, kendine yeten, duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, enerjik, kendine güvenen, dürüst ![]()
![]() |
|