Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fal, günlük

Günlük Fal

Eski 05-04-2016   #1
Şengül Şirin

Günlük Fal

Günlük Fal

KOÇ’un ruh hali: Bana mükemmel biri gerekmiyor,beni anlayan biri olsun yeter

BOĞA : Bir Boğa en çok gülümseyerek küfür eder

İKİZLER: -Sinirlerini kontrol edemeyen ama eğlenceli -Acılarını dışarıya yansıtmaz,içinde yaşar -Telefonunun kurcalanması (en sevmediği şey)

YENGEÇ : Beklemeyi sevmez Yengeç Güzel şeyler olacaksa hemen olsun ister

ASLAN: duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, belleği güçlü, güvence düşkünü, hassas, kıskanç, aşırı koruyan, tatlı, sadık

BAŞAK: Başak: İnsanlar seni egolu biri olarak görüyor ama ben hayatımda senin kadar mütevazi birini görmedim ben

TERAZİ : Sevdiği kişiden kolay kolay vazgeçmez bir Terazi Zaten vazgeçiyorsa da kaybeden kendisi değil muhtemelen karşısındaki olur

AKREP: Aşk hayatında beklenmedik bi şey olabilir bu seni mutlu edecek ama hemen güvenme diğerleri gibi olmasın sonu

YAY: Yay: İnsanları düşünmekten kendine vakit ayıramıyorsun Başkasının mutluluğunu düşüneceğine biraz da kendi mutluluğuna bak

KOVA: özgür, gizemli, aşka âşık, kolay uyum sağlayan, romantik, duygusal, kolay incinen, içedönük, bilinçaltı zengin, sevgi dolu, fedakar

OĞLAK: eğer tepkisini susarak veriyorsa bir oğlak şunu bil ki etkisi çok büyük olacak

BALIK: sorumluluk sahibi, özgür, otoriter, seçici, kendine yeten, duygusal, hayalci, sabırlı, sahiplenici, enerjik, kendine güvenen, dürüst

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com