Burçlar |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
BurçlarSırasıyla EN KISKANÇ 6 BURÇ ; 1 ♑ OĞLAK2 ♌ ASLAN 3 ♈ KOÇ 4 ♉ BOĞA 5 ♐ YAY 6 ♏ AKREPBOĞA: 'KOLAY KOLAY SEVEMİYORUM, SEVİNCEDE VAZGEÇMİYORUM' diyen Burçlar; Boğa, Balık, Akrep, Aslan, Yay ve Kova İKİZLER: Kırgın bir İkizler insanı,günlerce gecelerce hiç konuşmadan sizinle aynı evde ya da ortamda yaşayabilir Öyle deli inatları vardır![]() YENGEÇ’in ruh hali: Herşeyi oluruna bırakmaktan sıkıldım ![]() ASLAN’ın ruh hali: Artık hiçbir şey için heveslenmiyorum ![]() BAŞAK burcunun güvendiği birkaç arkadaşı vardır ![]() TERAZİ: Bir TERAZİ’nin aşık olacağı kişi özel olmalı ![]() Hayalindeki olmalı![]() İşte uzun uzun beklediğim bu demeli![]() Onun gibi derin hisleri olmalı![]() ![]() AKREP’in gereğinden fazla değer vermek gibi pis bir huyu vardır Hep pişman olur ama yine aynı hatayı yapar,yapar,yapar!YAY: Bir Yay’ın vurdumduymaz,soğuk halleri pistir terstir,insanı deli eder Bunlara başvurmasına sebep olmayın![]() KOVA: Doğuştan psikologdur Kova Kendi hariç herkesi anlar![]() ![]() OĞLAK’ın ruh hali: Vücudumun dörtte beş’i uykusuzluk ![]() BALIK: Zor olduğu için çekici, anlaşılmaz olduğu için vazgeçilmezdir Balık
|
|