Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erol, esra, kimdir, yaşında

Esra Erol Kimdir? Kaç Yaşında?

Eski 07-21-2015   #1
b.a.f.

Esra Erol Kimdir? Kaç Yaşında?

Büyük beğeni ile izlenilen Esra Erol kaç yaşında ? 1982 doğumlu olan Esra Erol, 33 yaşında ve kadın programlarının en çok takip edilen isimlerinden bir tanesi Dönem dönem, aldığı yüksek maaş ve transfer ücreti hakkındaki haberler de dilden dile dolaşmaktadır Başarılı sunuculuğunun yanı sıra, toplumsal alandaki duyarlılığı, engelli vatandaşlara ve kadınlara olan yardımlarıyla da kalpleri fethetmeyi başarmıştır

Esra Erol’un Eğitimi

Babası polislik yapan Esra Erol, eğitim hayatı boyunca çok farklı şehirlerde bulunmuştur Liseden Kütahya’da mezun olmuş ve ardından açık öğretim fakültesinin işletme bölümünden mezun olmuştur Ardından diksiyon eğitimi almış ve belli bir sınava tabi olmaksızın, Marmara üniversitesinde açılan çeşitli kurslara katılmıştır

Yer Aldığı Projeler

Esra Erol kimdir ? Uzun yıllardır evlilik programlarıyla ön planda olsa da, aslında Esra Erol oyunculuk da yapmıştır İlk olarak 2004 yılında Kalp Gözü dizisi ile ekranlarla tanışmış, ardından Başkan; Cennet Mahallesi, Kanal-İ-Zasyon ve Tuzak gibi projelerle de ufak roller almıştır

Esra Erol ve Evlilik Programları

Esra Erol’un bugünkü popülerliğini kazanmasının en büyük nedeni evlilik programlarıdır İlk olarak programı Flash TV’de yapmaya başlamış ve ekranların ilk evlilik programında yer almıştır Sunuculuk yaptığı bu programda, amaç karşı cinslerin bir araya getirilmesi ve kriterlerine uygun şahısların bir evlilik yapmasıdır Flash TV’de başlayan programda, henüz bugünkü profesyonelliğine sahip olmasa da, alternatifi olmadığından dolayı tutmuştur Zaman içerisinde evlilik üzerine programların farklı formatları ile ATV, Show TV ve Fox TV’de yer almıştır Yeni sezonda, başarılı programların pek çoğunu bünyesinde toplamış olan Acun Ilıcalı’nın kanalı TV 8’e transfer olması beklenmektedir

Yaptığı evlilik programlarında, avukat ve psikologları düzenli olarak konuk almaktadır Alanında uzman bu isimler tarafından evlenmek üzere tanıştırılan çiftler yorumlanmakta ve ekrandaki seyircilere de çeşitli bilgiler verilmektedir

kimdirkicom da daha fazlasını bulabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com