![]() |
Yüreğindeki En Sıcak Yere Göm Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yüreğindeki En Sıcak Yere Göm BeniYüreğindeki en sıcak yere göm beni Yüreğine Göm Beni Yoksun gözlerimde bu gece, Karanlık ezer içimdeki türküleri ![]() Uzat ellerini, Üşüyor yüreğim, Umutlarını ört üzerime ![]() Islanıyor kirpiklerim ![]() Yüreginle sil gözlerimdeki yanan denizleri ![]() Gülüşlerimde bu gece, Yalnızlık deler icimdeki düşleri ![]() Hasretine gebe gönlüme, Baharımsı gülüşlerini giydir ![]() Ne olur dokun gözlerime ![]() Yoksa, kayacak aynalarımdaki Sevdana gülümseyen yıldızlarım ![]() Gözlerinle yıka karanlığa boyanmış ellerimi ![]() Bozkırlarım yeşermiyor bu bahar ![]() Köklerini yollunmuş tomurcuklarla Sarıyorum hasretini ![]() Gözlerimde solmuş anılarla Soluyorum icimdeki sevgini ![]() Bırak dökülsün gözyaşların Tozla toprağa karışmış yüreğime ![]() Yoksun acılarımı son kez icime cekerken ![]() Bir cüz daha iciyorum Hüznün okyanuslarından ![]() En tuzlusundan, En acısından, Kana kana sensizliği iciyorum ![]() İsmini sayıklayan dudaklarımla ![]() Ne olur son kez ört üzerimi Üşümesin karanlıklarda gözlerim ![]() Gözyaşlarınla yıkayıp, Acılarınla kefenleyip, Yüreğindeki en sıcak yere göm beni ![]() ![]() ![]() Alıntıdır
![]() |
|