Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hotmail, kaydol, msn

Msn Kaydol - Msn Aç - Hotmail Kaydol - Hotmail Aç

Eski 08-03-2014   #1
kombici

Msn Kaydol - Msn Aç - Hotmail Kaydol - Hotmail Aç

Arkadaşlar msn kaydolma hakkında her yerde aradım ama bulamadım, bu konuda bilgisi olan var mı? Hotmail açmak için hangi siteyi kullanmalıyım?

Günlük hayatta hepimiz arkadaşlarımızla, ailelerimizle ya da sevdiklerimizle uzun uzun konuşmak isteriz Ama bazen bunu yapacak kadar paramız olmayabilir ya da sevdiklerinizi canlı olarak görmek istersiniz ama yanlarına gidecek kadar yakın değilsinizdir Msn, sizi aileniz ve sevdiklerinizle görüştüren isterseniz onları canlı olarak görebileceğiniz bir programdır Msn sayesinde sevdiklerinizle saatlerce konuşabilirsiniz Bunu yaparken de herhangi bir ücret ödemek zorunda değilsiniz Msn programı size tamamen ücretsiz görüşme imkânı sunmaktadır

http://sosyalalgicom/msn-kaydol

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com