![]() |
Okullar Ne Zaman Açılacak? Milli Eğitim Bakanlığı çalışma Takvimine Göre, 2014-2015 Eğitim öğretim Yılı, Ne Zaman Açılacak? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Okullar Ne Zaman Açılacak? Milli Eğitim Bakanlığı çalışma Takvimine Göre, 2014-2015 Eğitim öğretim Yılı, Ne Zaman Açılacak?Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanlığı çalışma takvimine göre, 2014-2015 eğitim öğretim yılı, ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gelecek eğitim öğretim yılının çalışma takvimini yayımladı ![]() MEB, çalışma takvimine ilişkin hazırlanan genelgeyi illere gönderdi ![]() ![]() Bu eğitim ve öğretim yılına ait çalışma takviminin, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları ve Ortaöğretim Kurumları Yönetmelikleri hükümleri doğrultusunda belirtilen şekilde düzenlenmesinin uygun görüldüğü ifade edildi ![]() Buna göre, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı; okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5 ![]() ![]() Birinci kanaat dönemi, 15 Eylül 2014 Pazartesi başlayacak ve 23 Ocak 2015 Cuma sona erecek ![]() ![]() İkinci kanaat dönemi, 09 Şubat 2015 Pazartesi başlayacak ve 12 Haziran 2015 günü sona erecek ![]() Çalışma takvimi, bu tarihler dikkate alınarak, "Milli Eğitim Bakanlığı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarının Çalışma Takvimi" örneği esaslarına göre valiliklerce düzenlenecek ![]() 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı 14 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayacak ![]() cumhuriyet ![]() ![]() Yayınlanma tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma A+ A-
![]() |
|