![]() |
Ben Tabiatın En Büyük Mucizesiyim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Tabiatın En Büyük MucizesiyimBen tabiatın en büyük mucizesiyim ![]() Zamanın akmaya başlamasından bu yana aklımın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın en büyük mucizesiyim ![]() Hayvanlar aleminden geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırça darbelerimi hiç kimse tekrarlayamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir yaratığıyım ![]() Ben nadirim ve nadir olan her şey değerlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama eğer iyi yönde kullanmazsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık hiçbir zaman dünün başarılarıyla tatmin olmayacağım ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() Bu dünyaya tesadüfen gelmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlık ve kendim hakkındaki bilgilerimi artıracağım ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() Gücümü zamanın meydan okumalarında yoğunlaştıracağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşyerinde aileme yer yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() Bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() Hiçbir yabani hayvan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() Tabiat yenilgi bilmez ![]() ![]() ![]() ![]() Kazanacağım ![]() ![]() ![]() Ben tabiatın eşsiz bir mucizesiyim ![]() yazan: Hıncal Uluc |
![]() |
![]() |
|