![]() |
Düşünce Gücü İle Çoşkulu Bir Şekilde Yaşamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünce Gücü İle Çoşkulu Bir Şekilde YaşamakBir şeyi istemekle elde etmek arasında çok mu fark vardır? Hayatlarında hep ?başarı? ile anılanlar tarafından bunun yanıtı hep ?hayır? olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüncenizi ne derece kullanıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stres korku ve kaygı gibi üstesinden gelinemeyen durumlarda da uzmanlar buna çare olarak ?düşünce gücü?nden yararlanmayı tavsiye ediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğa yasaları Hayatınızdaki hedefe koyduğunuz bir basamağa ulaşmayı ya da bir çok sorundan kurtulmayı istiyorsanız beyninizi yönetmeyi düşüncelerinizi değiştirmeyi öğrenmek mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gerçekten doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne ekersen onu biçersin Peki diyelim ki bu isteğiniz beyninizde netleşti ![]() ![]() Şunu unutmamak lazım; kendinizden bir şeyler vermeden bazı ideallere kavuşamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani öncelikle ?hedef?i belirlemek önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?Engel? sözcüğünü kullanmayın Kelimelere çok dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() O yüzden ?Benim gücümü aşar yapamam? ?Fazla cesur değilim? ?Bu iş çok zor? ?Ben ona layık değilim? gibi cümleler her zaman ilerlediğiniz yolda enerjinizi eksiltir ![]() ![]() ![]() Yazmak ve tekrar etmek Bazılarınız bütün bunların ütopya olduğunu düşünebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deneyin isterseniz nasılsa bunu yapmakla bir şey kaybetmezsiniz: ?Ben bir ay sonra orada o çok istediğim mevkideyim? deyin yürekten bunu yazın ve günde iki kez okuyun ![]() ![]() ![]() Bazı uzmanlar ise daha etkileyici bir alternatif sunuyor; ?Yazdığınız planınızı bir kasete okuyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|