|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Reşadiye Mh ![]() ![]() Telefon Numarası: 2826511198 Faks Numarası: 2826530535 OKULUMUZUN TARİHÇESİ 1958 yılında şehrimizin hayırsever vatandaşlarından Eyüp ÜREN’in, okulun, bugün üzerinde bulunduğu arsayı bağışlaması üzerine Çorlu İlkokulları Yaptırma ve Merkez İlkokullarını Tamir Ettirme Derneği okulun yapımı için 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul, “ Atatürk İlköğretim Okulu” adını Çorlu Belediyesi Encümeninin kararı, İl Genel Meclisi’nin onayı üzerine almıştır ![]() ![]() Her yıl artan öğretmen ve öğrenci sayısı ile 1972-1973 eğitim öğretim yılında öğrenci sayısı 650’ye, öğretmen sayısı ise 17' ye ulaşmıştır ![]() 2000’li yıllarda Çorlu aşırı göç almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 yılında okul idaresi, okul aile birliği ve gönüllü velilerin iş birliği ile ek bina yapımı için girişimlere başlanmıştır ![]() ![]() Bina bodrum kat ve 2 kat olarak planlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür başyardımcısı, 3 müdür yardımcısı ve 44 öğretmen görev yapmaktadır ![]() ![]() Okulun çevresinde oturan vatandaşların çoğunluğunu, 1951 yılında ve daha sonraki yıllarda Bulgaristan'dan, bir kısmı Yugoslavya'dan gelen göçmenler oluşturmaktadır ![]() ![]() Okulun tam güneyinde Fevzi Çakmak İlkokulu, batı tarafında da Reşadiye İlköğretim Okulu açılmış, Atatürk İlköğretim Okulu’nun öğrenci yükünü bir miktar almıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bulunduğu Reşadiye Mahallesi Çorlu'nun en büyük ve günden güne de gelişmekte olan semtlerinden birisidir ![]() ![]() ![]() 2010/2011 eğitim öğretim yılında da öğrenci sayısı 762 erkek, 690’ı kız olmak üzere 1452’ye ulaşmıştır ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağtemizlik yüzde iki öğretmen yüzde 0 eğitim yüzde on |
![]() |
![]() |
|