![]() |
Tanışmalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TanışmalarTürkçesi İngilizcesi Evet Yes Hayır No Lütfen Please Tamam O ![]() ![]() Teşekkürler Thank you ![]() Merhaba Hello Adınız nedir? What is your name? Benim adım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanıştığımıza memnun oldum ![]() Eşinizin adı nedir? What is your wife's name? Eşimin adı Marylynne My wife's name is Marylynne Oğlunuzun adı nedir? What is your son's name? Oğlumun adı Mark ![]() Kızınızın adı nedir? What is your daughter's name? Kızımın adı Lisa'dır ![]() Nasılsınız? How are you? İyiyim, sağolun ![]() ![]() Bende iyiyim çok teşekkürler ![]() ![]() Nerelisiniz? Where are you from? Türküm, İstanbul'dan geliyorum I am Turkish ![]() Nerede kalıyorsunuz? Where are you staying? Marriott'ta kalıyorum ![]() Tanıştığımıza çok memnun oldum I am glad we met Ben de Me too! Saat kaç? What time is it? Saat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon numaranızı alabilir miyim? May I have your phone number please? Tabii ki ![]() ![]() Hoşçakalın Goodbye Günaydın Good morning! İyi akşamlar Good evening! İyi geceler Good night! Tekrar görüşmek üzere! See you later! |
![]() |
![]() |
|