|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2012, bölümü, gastronomi, puanları, taban, tavan |
2012 Gastronomi Bölümü Taban Ve Tavan Puanları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
2012 Gastronomi Bölümü Taban Ve Tavan Puanları2012 Gastronomi Bölümü Taban ve Tavan Puanları 2011-2012 yerleştirme sonuçlarına göre Gastronomi Bölümü olan üniversitelerin taban ve tavan puanları, kontenjanlarına aşağıdaki tablolardan ulaşabilirsiniz ![]() Üniversite Bölüm Adı Puan Türü Kont Yerl En Küçük Puanı En Büyük Puanı Okan Üniversitesi Gastronomi (Tam Burslu) YGS-4 5 5 413,846 449,403 Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TS-1 25 25 404,041 453,214 Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İÖ) TS-1 25 25 389,037 427,599 Nevşehir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TS-1 9 9 387,565 416,916 Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları TS-1 41 41 376,275 469,046 Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M T O K ) YGS-4 37 37 371,163 427,223 Çanakkale 18 Mart Gastronomi YGS-4 41 41 369,946 397,643 Nevşehir Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M T O K ) YGS-4 13 13 352,456 381,283 Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (M T O K ) (İÖ) YGS-4 37 37 346,929 373,429 Lefke Avrupa Üniversitesi Gastronomi (Tam Burslu) YGS-4 10 10 340,133 375,784 Okan Üniversitesi Gastronomi (%50 Burslu) YGS-4 17 17 331,226 400,716 Okan Üniversitesi Gastronomi YGS-4 28 28 247,393 342,971 Lefke Avrupa Üniversitesi Gastronomi (%25 Burslu) YGS-4 25 11 233,181 340,129 Lefke Avrupa Üniversitesi Gastronomi YGS-4 25 5 214,669 308,179 |
|
|
|