Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Motorlu Taşıtlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
araç, başbakanlığa, vergisiz

Başbakanlığa Vergisiz Araç!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başbakanlığa Vergisiz Araç!

Başbakanlığa vergisiz araç!

Anayasa Mahkemesi, Başbakanlığa özel tüketim vergisi ve katma değer vergisi ödenmeden otomobil, uçak alımına ilişkin yasa değişikliğinin anayasaya uygun olduğuna karar verdi

Anayasa Mahkemesi, 2009 yılında çıkarılan 5904 sayılı yasanın konuyla ilgili maddelerinin iptali için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan başvuruyu önceki gün karara bağladı Yüksek Mahkeme, Başbakanlığa araç ve uçak alımında özel tüketim vergisi ve katma değer vergisi ödenmemesine ilişkin maddelerin iptaline ilişkin talebi reddetti Anayasa Mahkemesi?nin konuyla ilgili gerekçeli kararı daha sonra yayınlanacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com