|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
federasyonu, kupası, kurulu, ligleri, maçlarında, türkiye, voleybol, yönetim |
![]() |
Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye Ligleri ve Türkiye Kupası Maçlarında |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye Ligleri ve Türkiye Kupası MaçlarındaVoleybol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türkiye ligleri ve Türkiye Kupası maçlarında uygulanacak ''3 yabancı'' kararının resmen onayladığını açıkladı
![]() 12/05/10 15:26 ![]() TVF'den yapılan açıklamaya göre, TVF Yönetim Kurulu, 2009-2010 sezonu sonuna kadar sahada en fazla 3, yedek bankında en fazla 1 (3 1) olarak uygulanan yabancı uyruklu oyuncu limitinin, 2010-2011 sezonu itibariyle ''net 3'' olarak düzenlenmesine karar verdi ![]() ![]() Açıklamada, yerli sporcuların daha çok oynayabilmesine yönelik talimat değişikliğinin tüm kulüpler tarafından desteklenmesinin, çok olumlu bir gelişme olduğu belirtildi ve şu ifadelere yer verildi: ''Talimat değişikliği, ligin ilk 6 haftasından itibaren oynadıkları ralli sayısının üçte biri kadar oyunda yer almayan oyuncuların, talepleri halinde geçici transferle başka bir kulüpte oyun tecrübesi kazanmaları için serbest bırakılmalarını düzenliyor ![]() Kadrodaki Türkiye Cumhuriyeti uyruklu sporcuların, lig müsabakalarındaki ralli sayısının üçte biri oranında oyunda bulundurulmaları zorunluluğuna ilişkin, kulüplerin de desteklediği talimat değişikliğiyle, Türk vatandaşı voleybolculara, 2 yabancı oyuncuya izin verilen uygulamadan çok daha fazla oyunda kalabilme imkânı sağlayacağı değerlendiriliyor ![]() KARABIYIK: ''MAKSAT HASIL OLDU'' Açıklamada ayrıca, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın görüşlerine de yer verildi ![]() ![]() ''Yeni uygulamayı çok olumlu bulduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|