![]() |
Nev--Kelebek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nev--KelebekSen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() ![]() Kelebek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açar mı kanatların bir gün yine? Kelebek kaç gün var geriye? Kısacık ömür yeter mi onca hayale? Gücenme dünya hali böyle ![]() ![]() Sen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() ![]() Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi ![]() ![]() ![]() Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz Kelebek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelebek kelebekk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen boşver onları uç gönlünce Onların hiç kanatları olmadı ki ![]() ![]() ![]() Sen boşver onları uç kendin gibi kelebek gibi ![]() ![]() Onların ruhu böyle rengarenk değil saf ve tertemiz ![]() ![]() ![]() Kelebek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelebek kelebekk ![]() ![]() kanatlarına dökülür ya pulların Unutma sen kelebeksin,ben seni öyle sevdim ![]() Bir asi rüzgardın da kıyamadım dokunmaya Sen demiştin ya giderken Ah kelebek seni hep seveceğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|