![]() |
Raziel Nisroc – Uzaylı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Raziel Nisroc – UzaylıSevgine yorgun tek kiracın Aşk! Yüzünde az bir makyaj ![]() ![]() Savaş! Hayata paylar yarat, Egona gereken ilk şartım Suikast ![]() ![]() Yaslan aklıma, uykuma gir ![]() Üzersem seni Bil; kusur benim ![]() ![]() Zor güvenmen, kıyafetim eski ![]() ![]() İnsan nesli beni hiç sevemedi ![]() ![]() Yörüngen melodi, Düşersem elimi tut ![]() Yol sonunda akşam yemeği ![]() “Eskiler ve düşler” üzerine sohbetler yaparız belki sen ve ben ![]() ![]() bazıları hala birer yabancı halimi gör, kalbim çok karanlık ![]() ![]() bir yıldıza tutun bu gece hadi! Galaksilerce sev beni uzaylı ![]() ![]() Verse 2 Yok bir kimse! Herkes hiç kimse! Hiç kimse her şeye sahip değil! Düzende böyle; Bu malum geyik ![]() Ülkemde siyaset dahi magazin! Kaderimiz aynı ; büyü ve adam ol! Aynı renklere boğul, sonunda kaybol! Beni sevmen için bir neden yok Ama Aşk bu kaosta oldukça masum! Kumdan kaledir ömür, Bir dalga son sözdür ![]() Bir sigara öldür ve Yine yak son kadehini içerken Üzülerek söndür ve masadan kalk ![]() Yürüdükçe basar pişmanlık Dudaklarında aşkın son dansı ![]() Uzaylı gel al beni artık! İnsan ırkı kendine bile yabancı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|