![]() |
Kanser - Dün Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanser - Dün Geceverse geceye her kadın süslenir birine de bakmam biri sürtüyor yine biri dener alttan kimseyi kestirmedim kenetlenemem dedim millet eğlenecek ben yemek yemeye geldim herkes dans ediyor bense masadayım kadehimde içkim ve kafamda tasa kalır birileri yanı başımda kalça sallıyor kafa uçuk yüzüncüde anca anlıyorum gözüme bakma yüzümü çeviririm önümdeki alkol senden daha çekici midem bulanıyor yoksun diye mi bilemedim ben yine içiyorum yok bir nedeni müzik devam ederse geçireceğim iç kanama seksi solist hiç reaksiyon alamaz başım ağrımaya başladı sabrımın sonları peçeteye yeter artık sus yazıp yolladım nakarat dün geceyi dün gibi hatırlarım dün değil belki ama dünyevi hatırları yine tıkandım göremedim kimseyi biri benden cefayı gün gelir satın alır konuşma gece bitiyor kahve makineleri bana çalışır gözlerim kıpkırmızı kaybolur,çünkü demin tuvalette gözyaşına karıştı tutabilene aşk olsun ben mutlu olmak için hiç içmedim hayatımda evreni kafamda sallamam yetiyor anla bunu artık anlatamasam da anla bunu artık anlatamasam da! |
![]() |
![]() |
|