Sagopa Kajmer Galiba 2011 Yeni Albümden İlk Sarki Sözü Nette İlk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer Galiba 2011 Yeni Albümden İlk Sarki Sözü Nette İlkbu ikilemlerin arkasinda cok sey var hic bisey bir neden degil ki ama hakettigimi düsündün ve hicte adil degilki sen nesin kimsin sal yararli baliklari gitsin misina artik cok gergin ister istemez herseyim sende rehin ne yanlis bir karar masasi sen ne kötü bir hakimsin bu ne zor bir dosya sen ne kolay bir kararsin senden görünmüyor önüm ve her ne kolaymis fikri ölüm hep anlatirdi sevdiklerim böyleyken böyle olur söz söylenir göz dolar haziranlar subat olur ihtimallerimi düsünürüm ve ihmallerimi yoklarim icimden ayrilik sarkilari bestelerim ve söylerim ben deli dolu biriyim ama suan sadece doluyum kirilmis bir sag kolum gönlü bir hayli kirik yapa yanliz bombos bir yolum beni arayan orda bulur sözüm bittigi yerde bekliyorum canim malum yarim eksik bu kadar mi kolay ceker insan sevdiginin sakaklarina tetik sanki sen bir avci bense infilak eden keklik vakit durdu bu aci beni bogdu bittim simdilik ama galiba bütün bu olanlara dayanamam ama hazirim sen giderken adimlarini sayarim heyy haaa ne yazik seni yanlis tanidim sanirim üzerime yikilan yüksek apartmanlar bana söylenmis gibi calan sarkilar bitmeyen derin hasret ve gecmeyen zaman en dibin ancak senin bildigin o dipsiz kuyu defol git simdi rahat uyu ya biriktirdigim onca yarinlik ben yarimken yarinla bugün arasinda nedir farklilik senden bana güller artik rahiyasiz yunuslu cocuk sen arsiz sensiz evim yurdum yokmus gibi ben diyarsiz her kes bana bakiyormus gibi ama hersey normal sorulan sorular en cok aci veren her yerden sual ben bir ac sense tok misal sen olamdan ne ise yarar en güzel kumsal ne olur gitme kal bir tek özlemleri deviremedim su ince bileklerimle geriye kalan herseyi yiktim fena yaptim en güzeli unuttum defalarca tekrarladim kendime her yeni gün icin ama heryeni gün eskidi yarin baktim ki hep ordayim ayni noktalardayim ortada kalmis ortalik kisiyim sen simdi yoluna bak ben adimlarini sayarim bütün bu olanlara dayanamam ama madem öyle hazirim ama galiba bütün bu olanlara dayanamam ama hazirim sen giderken adimlarini sayarim heyy haaa ne yazik seni yanlis tanidim sanirim By Ateş'i HecR |
|
|
|