![]() |
Müebbet - Nefes Tükendi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müebbet - Nefes TükendiVerse 1 Müebbet ceza yedi cezalı kaldı ilelebet delalet onca sevgi saygım tam bir gaflet ve kasvet esti geçti sorgusuzca çok sert ve dert etme vakti geldi bende yokki metanet nefret etme kimseden bu ne bir beceri ne marifet tarif etki yolumu bulayım her yolum bir dehşet hayret insanoğlunun inandığı şey bir hayalet bahsetme vakti geldi bunlar beni mafetti kahret bugünler geçmez artık alış müebbet çek rest anlayana anlamayanı reddet şiddet yetersiz çekilen acılar kefilsiz neden siz neden biz sorularıysa gereksiz değersiz insanoğlu için herşey dengesiz bilseniz rapim ve ben bu yolda yek ve kimsesiz habersiz çekti gitti nedeni yokki nedensiz ben ve siz ortak görüş o kız tam bir kalpsiz Nakarat tek taraflı aşk gibiydi o kızdaki ise sahte sevgi aldatıldı bu kalp bir sanki hayaldi aşk hayali sevgi göz gönül bu kalp içindi aşk bir bitti kalp firari ellerimde kan desenli sevgi kaldı nefes tükendi Verse 2 hayat böyledir işte sefası güzel cefası zordur dert düşerse bir kalbe çileli günler bir kordur aşk konarsa avucuna kurtuluşun hiç yoktur yaşayabilmek büyük bir duygu yaşatabilmek sorundur aşk gözümde çok değersiz aşk bu kalpte çok gereksiz aşk yaşatmaz öldürendir aşk bir forsa kor alevdir sahtedir akan bu yaşlar can acıtmaz akan bu kanlar en zor anda nerde dostlar sahte dostluk işte bunlar bul bu kalbi sök yerinden tüm bu kinini dök içinden duygular ve sen sefilsen hayatta gitmez sersefilsen tek bir aşkta çekti beden yarası acıtır taa derinden bende sevgi yok ezelden beridirde böyleyim ben anlatılmaz aşkmı varmış sevgi bitti ahı kalmış tüm gönüller aldatılmış bütün bu aşklar bir yalanmış sevgilere kim aldanmış sevgi yüzsüz kaç karışmış sevgi sahte yalan dolanmış sevgi kalpte tek batanmış |
![]() |
![]() |
|