![]() |
Atiye Deniz Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atiye Deniz Şarkı SözleriHAL hAl hAl Dilenci geldi kapı eşiğine Güzel dedi ki allah versin Ona ben dilenci değilim dedim Allah aşkı için bana bir öpücük Sana ezelden hastayım Yokluğunda yastayım Doktorlar çarem değil Aşkındır benim ilacım Hal hal hal mal mal mal Sensin benim ilacım Anneciğim ben hastayım Bana doktorumu getirin Ama doktorun ilacı beni iyileştirmez Anca sevgilimi yeniden görmek bana şifa verir Hal hal hal halim yok Mal mal mal malım yok Hal hal hal halim yok Mal mal mal malım yok ![]() ![]() ![]() beyaz EşYa Ben senin evinde Sakladığın buzdolabın içinden Bekletip birşeyler aldığın Ben senin evinde Çamaşır makinen Çorabı gömleği toplayan temizleyen Yine geldin geç eve Vardır iyi bahanen İş yemeği yorgunluk Acımalıyım sana Git bunu etekliye romantik erkek diyene Yüzüne boya sürene anlat hadi güle güle Ben senin evinde eletrik süpürgen Çöplerini tozlarını toplayan temizleyen Ben senin evinde güzel yemek pişiren Seni üzmeyip istediğin yerde gülümseyen Yine geldin geç eve vardır iyi bahanen İş yemeği yorgunluk acımalıyım sana Git bunu etekliye romantik erkek diyene yüzüne boya sürene Anlat hadi güle güle |
![]() |
![]() |
|