![]() |
Canfeza - Ekim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canfeza - EkimYazamamak nedir bilirmisin oksijen kalemken ? Sen gönlünce yaşa hayatı seyrediyorum kalemden, Son satırlar bize kolaydır ben kalemim,kalem ben ![]() İstediği hiç bişey olmadığı için bu adam böyle kalender, Üzgünüm ![]() ![]() ![]() Seni ben gibi sevmiyorum ; canım buna sıkkın, Sana yazdığım tüm şiirleri gardolabıma tıktım ![]() Bana huzur veren tek kadın alakamdan bıkkın, Burama kadar gelmiş istesemde geriye gitmez ![]() Son bi kez sarılmalıydım bekle biraz nereye ? gitme ![]() Sarına boyanırım bu resmi taşıyosam cebimde ![]() Vardır elbet bir bildiğin bilmiyorum yeminle ! Kaleme dayanmışım gram gücüm kalmamış ![]() Ona öyle çok dalmışımki sigaramız dayanmamış ![]() Farkında değildim bu günden önce hiç bişeyin, Herşeyim ben,hiç bişeyim imza içli şeyin ![]() ![]() Ne söylesen haklısın yalan sevdiğin dışında, Kalbime herkesi sığdırdımda bi sevdiğim dışında ![]() Sonunu biliyor insan oğlu henüz yolun başında, Dumanlı başımda umutlar yirmi yaşında ![]() Düşünüyorumda,neden böyle düşündüğümü bulamıyorum, Her akşam temizlenip sabah tekrar ona bulanıyorum ![]() Banamı yolun ? Yoksa beni geçince sağda inecekmisin ? Şu sıralar hiç gülesim yok,seninde miğden bulanıyomu ? Fani bir gün gelir geçer elinde kalmaz ahın, Sensizlik o boş hanların en çekilmez yanı ![]() Birikimim bir kadeh dolusu umutsuzluk sayfası, Şimdi olduğum yer basit bir mutsuzluk safhası ![]() Hiç olmadığı kadar yorgun,kalbim yüzüm solgun Piç ettiniz gerçekliğini sevmiyosan neden yordun ? Kimine mutluluk yeri gelince kimine hüzün oldum, Silaha gerek varmı hükmen kaybettimki yüzün oldum ![]() Bende boldum hiç olmasam ölüm kadar vardım, Sargılarımı çözdün yaram kanar yardım ! Tüm renkler seninle gitti son baharda kaldım, Bi seni çift görmez gözlerim eşsiz sanar aklım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|