![]() |
Lost Soul - Ağlıyor Bedesten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - Ağlıyor BedestenHayat dünden ******, gözlerimde yoktu kimse Nerede dik bakışlı cani ne olur söyle Yoktur gözlerimde özlemim tavan yapar intiharlar ellerimde Hayat hepmi ******, insan ne zaman düştü kine İçimde debreşir esef, at ki düşmez iğne Yumruğum konuştu bende vardım kavgada Ve anlamazdım acıydı hatıra bu tozlu rafta Sinem indi pek usulca, acılı kanımın tadına baktım, ne olur beni de anla Ellerimde hatıra ellerim de parçalandı kırıktır hatıram şuan Ben değildim bana karıştı kavgalar, vurma hissim tavan yapar Lanetinse dik bakar, kepenk kapat hemen Neden, vazgeçermiyim ki senden Bak kırık bugün beden, hüzün düşer bedenden Ağlıyor bedesten, ağlıyor bestem Senin için akıyor bu kalpte ki sanem Ellerimde çarem, yok benim tanem ne olur gel yarem Katil oldu koca denizler, güller vurdu karaya İntiharlar kanıt ister, prenses yazık etti canına Sakınca şaha kalkınca, özlem duydum kararan her aka İblis zor durumda kıvranır durur, ecücle mecücü klonla Hüzün baskın yer kırılır hatıra Yaslı bedenimde yok derman Ruh kaçar aşk kovalar her zaman Can çekişir gençliğimdeki yaralar Körpe bir çocuk bak bilki tok hüzün, son sözümdür ölüm Neydi kârım söyle, ikilemimdi varlığım da işte böyle Şık ikiydi intihar ve yaşam, kırık dökük hatam Bedendi yaşlanan, yüreği dağlayan sözündü İntihar ölümlü, bakmanız gerek hayata, düşmeden çukurlara Kazdığın bu hendeğe eşikti iflas, kırıktı bel kemiğim Söyleyin, nerede kalbim, biten yitimdi ben yıkıldım şimdi Yıkkınım başımda bin bela Kırıktır hislerim, devri alem yaptım aşkı Hayatım alkolün tadı, esefli faslı yarınım Affeder mi Rabb'im, belki son bitim bak Kanattı neşterin, söyle şimdi neredesin Belki eldesin, hatırla terlemişti ellerin İsmin, bitanesiydi kalbimin, bir ateşti düşdüğüm Sigara molası kördüğüm, bak ve gör şu an yıkım Elimde bir pranga, vardığımda göğe çıkmaya hazır ellerim Hayatsa son deminde, ağlamakta öylece Yol gider o son yeminde, yanına varmasın kimse Diklenende bendim ömre, kohrolur bu isteğim Çok zamandır sel terim, sonum oldu ilk nefesim Hüzün baskın yer kırılır hatıra Yaslı bedenimde yok derman Ruh kaçar aşk kovalar her zaman Can çekişir gençliğimdeki yaralar |
![]() |
![]() |
|