![]() |
Vurgu - Darla Bizi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vurgu - Darla Bizi(ft ![]() [Vurgu] Mutluyum her daim, bi daha mi gelicem dünyaya şeker bana söyle bi Yumurta kapıya dayanır aynı günde Deme sakın ona ben daha önce Sevilebilir hardcore müzik ama bana göre değil Akar hommie beat'im şiir gibi Kötü yorum alır o da bırakıp o kızı Gidip eşerse moruk kalbin ritmini Yeni biri ol, yeni biri ol Hadi kendini bırakma böyle Aç gözü kendine gel Bana masal gibi şeyler anlatma öyle Bestesini yaptığın hayatsa moruk Evet kendini yaktığın Rap müzik adı altına başlığım UltraSonic Gel buraya Nakarat 2x Darla Darla bizi darla Darla Vurgu'yu Rapo'yu Darla Darla bizi darla Vallahi geldik oyuna [RAPOZOF] Sen de, ben de hayatın içinden Hele bir de fesatsın dersen Çıldırırım, en kötü ihtimalle Deliririm, ölümüne karalarım satırları En içten dileklerime hep kinim hakim olmuştur Ve nitekim geri gidenin yoluna Taş koyan adam da benim Aksiyonu severim, hayatım film Benim kalbim her ortamda taş Bebeğim taş gibisin Annen doğurmuş bir taş Dala çıkarım yaparken ben kaş Dostum bu yüzden yanaş ya da yanaş Nakarat 4x Darla Darla bizi darla Darla Vurgu'yu, Rapo'yu Darla Darla bizi darla Vallahi geldik oyuna |
![]() |
![]() |
|